G.Saray'ın Gervinho teklifine dudak uçuklatan cevap!

Galatasaray, Fildişi Sahilli yıldız Gervinho'ya teklifini götürdü ancak kulübü Parma'dan beklenmedik bir cevap geldi. İtalyan ekibi 15 milyon euro gibi uçuk bir bonservis ücreti talep etti.

G.Saray'ın Gervinho teklifine dudak uçuklatan cevap!
G.Saray'ın Gervinho teklifine dudak uçuklatan cevap!
GİRİŞ 07.07.2019 16:52 GÜNCELLEME 07.07.2019 17:37
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Serie A takımlarından Parma'da oynayan Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Gervinho için temaslarını hızlandırdı.

 

 

La Gazetta dello Sport yazarı Nicolo Schira'nın haberine göre Galatasaray, Gervinho'ya yıllık 2.5 milyon euro değerinde 3 yıllık teklifte bulundu. 32 yaşındaki futbolcu, teklife sıcak bakarken kulübü Parma'dan beklenmedik bir cevap geldi.

PARMA, 15 MİLYON EURO İSTİYOR

 

 

Parma, sarı kırmızılı takıma gitmeye sıcak bakan Gervinho için Galatasaray'dan 15 milyon euro bonservis ücreti talep etti.

Geçtiğimiz sezon başında bedelsiz bir şekilde Parma'ya transfer olan Gervinho, İtalyan ekibinde yıllık 1.3 milyon euro kazanıyor ve maaşına zam yapılmasını istiyor.

Gervinho, geçtiğimiz sezon Parma ile 30 maça çıkarken 11 gol ve 3 asist üreterek başarılı bir performansa imza atmıştı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 15
  • Yusuf Akın 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında Trabzonspor"lu Olacağım Bu Ne Arkadaş Her Takımda En az 10 Yabancı Yokmu Türkiye'de Barcelona Ruhunu Yaşatacak Futbol clup Nerde 32 33 35 Yaşında Adam Onun Peşinde Kosturuyorlar Yani Bilmesem Vergi Kaçırıyorlar Diyeceğim
    Cevapla
  • ferhat.s 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun su anki piyasa degeri 9 mill. 4-5 mill fazlada verilmez,...yasindan dolayi seneye deyeri yari yariya düser .
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Verir bizim takımlar para çok bizde... O kadar borç var takımların biraz daha olur ne olacak
    Cevapla
  • Zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    büyük klüplerde yerlilik kalmadı 11 yabancıyla maç yaptılar bence kluplerde bu yabancılar üzerene bilerek gidiyorlar bu işte bir iş var kokusu cıkar... nede olsa her kulvarda artık türklülüge savaş açılmış durumda... o kadar ki artık aile birligine saldırmaya başladılar...
    Cevapla
  • Zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bizim saf klupleri ögrenmiş yaşı geçmiş oyuncuları kaktır gitsin emekli futbolcu memleketine döndük ... yabancı futbolcu çöplügüne döndük... biri yabancı oyuncu transferini dondurmasa bu borçlar ikiye katlanır...bu yabancı sevdasında vazgeçmezsek ne futbol kalır nede yerli futbolcu kalır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle