Fatih Terim iki transferi kampa istiyor!

4 Temmuz'da Florya'da takımı da toplayacak olan Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, yönetimle konuşarak "Banega ve Chicarito kampa kadar bitsin" mesajını verdi.

Fatih Terim iki transferi kampa istiyor!
Fatih Terim iki transferi kampa istiyor!
GİRİŞ 25.06.2019 12:18 GÜNCELLEME 25.06.2019 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, karargahına geri döndü. Bodrum'daki tatilini sona erdiren tecrübeli çalıştırıcı, kurmaylarıyla Florya'da kampa erken girdi.

 

 

Yöneticilerle sürekli iletişimde olan ve izlemeleri gereken yol haritasını aktaran Terim, Florya'ya gelir gelmez de "İşleri hızlandırmamız lazım" diyerek yönetime mesajını verdi.

4 Temmuz'da Florya'da takımı da toplayacak olan Galatasaray'ın hocası, Sevilla'da forma giyen Ever Banega ile West Ham'ın yıldızı Chicarito'nun kampa yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Galatasaray'ın tecrübeli teknik patronu, yöneticilere "Transferi hızlandırmamız lazım" derken Diagne'nin satışıyla ilgili bilgi aldı ve "Banega ve Chicarito kampa kadar bitsin" mesajını verdi.

Galatasaray'a bonservisi elinde olan oyuncular dışında yeni transferlerin katılması için ise satış yapılması gerekiyor. Satılması hedeflenen ilk isim de Mbaye Diagne.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Satmadan nasıl olacak hocam
    Cevapla