6 gollü hazırlık maçında G.Saray kazanamadı!

Galatasaray, hazırlık maçında Eskişehirspor'la 3-3 berabere kaldı.

GİRİŞ 08.01.2019 17:24 GÜNCELLEME 08.01.2019 17:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Spor Toto 1. Lig temsilcisi Eskişehirspor ile karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan maçta Galatasaray, 3-1 öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı ve maç 3-3 eşitlikle sona erdi.

 

 

Galatasaray'ın gollerini 10. dakikada Sinan Gümüş, 24. dakikada Yunus Akgün ve 67'de kendi kalesine Ömer Güler attı. Eskişehirspor'un golleri ise 22. dakikada Khalil Ibrahim, 75. dakikada Talha Erdoğan ve 84. dakikada Utku Kızılkaya'dan geldi.

Galatasaray, karşılaşmaya İsmail Çipe, Martin Lines, Maicon, Ahmet Çalık, Ömer Bayram, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Selçuk İnan, Yunus Akgün, Sinan Gümüş, Muğdat Çelik ilk 11'i ile başladı. Mücadelede ayrıca, genç kaleci Batuhan, Ozan, Mariano, Fernando, Celil, Feghouli, Belhanda, Atalay ve Onyekuru da forma giydi.

 

 

BELHANDA MAÇI TAMAMLAYAMADI

Öte yandan Galatasaray'da 80. dakikada Younes Belhanda, sakatlanarak oyundan çıktı. Belhanda'nın durumu, yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Sarı kırmızılı ekip, Antalya'da kampını tamamladıktan sonra Almanya'ya gidecek ve bir sonraki hazırlık maçında 12 Ocak tarihinde Bundesliga temsilcisi Red Bull Leipzig ile karşılaşacak.

YORUMLAR 6
  • 390572 5 yıl önce Şikayet Et
    Küme düşmek üzere olan fener, GALATASARAY kadar eleştirilmedi! Yeter! Herkes biliyor ki GALATASARAY en büyük şampiyonluk adayıdır. Başakşehir filan hikaye...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Takım defans yapmaktan hala habersiz
    Cevapla
  • Biri 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray da futbolcu kaldı mı ki? Beraberlik büyük başarı.
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Kac yarali var siz ondan haber verin gs gsligini yapip terör estirmedimi sahada
    Cevapla
  • dedeee61 5 yıl önce Şikayet Et
    illa galatasaray mı kazanacaktı.. amacınız ne..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle