Gomis Altın Top ödülünü aldı

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği (TPFD), Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda Galatasaray formasıyla 29 gol atarak gol kralı olan Bafetimbi Gomis'e, "Altın Top" ödülü verdi.

Gomis Altın Top ödülünü aldı
Gomis Altın Top ödülünü aldı
GİRİŞ 17.08.2018 16:38 GÜNCELLEME 17.08.2018 17:20

TPFD'den yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ödül takdimine dernek başkanı Hakan Ünsal, başkan yardımcısı Faruk Atalay, Galatasaray Yardımcı Antrenörü ve derneğin yönetim kurulu üyesi Ümit Davala'nın da hazır bulunduğu aktarıldı.

33 yaşındaki Fransız futbolcu, geçen sezon 29 kez fileleri havalandırarak, Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını almıştı.

 

 

GOMİS'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından verilen Süper Lig Gol Kralı ödülünü almaktan dolayı gurur duyuyorum. Takım arkadaşlarımın yardımı olmadan bu ödülü almak mümkün olmazdı. Bu nedenle takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Sezon boyunca iyi ve kötü zamanlarda bana hep destek olan muhteşem ve eşi benzeri olmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onların desteği sayesinde muhteşem bir sezon geçirdim. 

Beraber çalışma şansına eriştiğim ve her zaman daha iyi olmam konusunda beni teşvik eden, bana şampiyonluğu yaşattığı ve gol kralı olmamı sağladığı için hocamız @fatihterim çok teşekkür ederim.

Artık yeni sezonda, yeni hedeflere doğru ilerleyeceğiz!