'Tekrar böyle durumlarda olmak hiç hoş değil!'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Tekrar böyle durumlarda olmak hiç hoş değil!'
'Tekrar böyle durumlarda olmak hiç hoş değil!'
GİRİŞ 27.01.2018 21:35 GÜNCELLEME 27.01.2018 21:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, maç sonunda hücumda çok pozisyonları olduğunu ancak daha az hata yapmaları gerektiğini söyledi.

İşte Fatih Terim'in maç sonundaki açıklamaları...

 

 

''Oyun gelişimini rakamsal olarak iyi buluyorum. Futbol yaşantım boyunca atağı, hücumu ön planda tutan bir hoca oldum. Bugün üstünlük sağlamamız gerekirken ayakta kalmayı ve dengede kalmayı seçtik. Bu kadar sinerji dolu ortamda bazı dönemlerdeki oyun bize yakışmadı ama buna rağmen mutluyum. İkinci yarı 17 şutumuz var. 12'si organize ataklarla gelmiş ama buna rağmen daha az hata ile oynamalıydık.''

"DEFANSİF GELİŞİMİ İYİ BULUYORUM"

"Defansif anlamda gösterdiğimiz gelişimi iyi buluyorum. Ayrıca çok da gol kaçırıyoruz. Zaten benim futbol yaşantım boyunca her zaman hücuma dayalı futbol oynattım. Çok gollü maçlarımız oldu."

"TEKRAR BÖYLE DURUMLARDA OLMAK HİÇ HOŞ DEĞİL"

"1996-2000 yıllarında hakikaten müthiş bir yönetim tarzımız vardı. Başta Faruk Süren ve ekibi olmak üzere çok güzel yönettik ancak bu iyi bir örnek değil. Aradan bu kadar yıl geçtikten sonra tekrar böyle durumlarda olmak hiç hoş değil."

"EKONOMİ OLMAZSA HİÇBİR ŞEY OLMUYOR"

''Şu anda dışarıya yansıyan tepki yok. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, son derece mutlu ediyorlar beni. Biz de onların jestine iyi karşılık vermeliyiz. Bazı büyüklerim çok iyi bir espri yaptı, Para vermeyelim, çok iyi gidiyoruz diye. Öyle değil. Burada bulunma sebebimiz, hepimizin görevini iyi yerine getirmesi. Ben de öyle olacak diye düşünüyorum. Sorunları halletmeye çalışıyoruz ancak işin realitesi var. Ekonomi olmazsa hiçbir şey olmuyor. Tüm alacakları verme ihtimalimiz yok ama oyuncuların hayatlarını kolaylaştıracak şekilde devam edersek, 3-4 ay açmadan sürdürürsek kimsenin bir şey diyecek hali yok."

"BİRLİK OLMAMIZ GEREKİYOR"

"Galatasaray hep böyle olmalı, Yöneticisi, başkanı, hocası, oyuncusu, taraftarı... Aklınıza kim gelirse, birlik olmamız gerekiyor. Birlik olma refleksini görmek beni de mutlu etti. Hasta olmama rağmen ben de store'a gittim, çok da hoşuma gitti."

LATOVLEVİCİ AÇIKLAMASI

"Latovlevici hakkında da bir şeyler söylemek istiyorum. Seyircilerimizden rica ediyorum, onlar bizi dinlerler. Maçtan sonra ne isterlerse yapabilirler ama bize gösterdikleri toleransı, maç esnasında oyuncularımıza da göstersinler. Bu futbolcularımız açısından önemli bir durum. Bu toleransı gösterebilirlerse çok seviniriz."

YORUMLAR 4
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim karunu anımsatıyor bana
    Cevapla
  • ??? 6 yıl önce Şikayet Et
    Cebinden ver tosunum.Milli takımdan hüplettiklerinden anlarsın ya.Denizde kum sende mani.
    Cevapla
  • BATMANLI 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih hoca basarili oldukca sesi sizden cikiyor hayiridr ?
    Cevapla
  • aalperen 6 yıl önce Şikayet Et
    ekonomi olmazsa hiç bir şey olmuyor diyor haklı adam imPARAtor
    Cevapla