Galatasaray’a dünya yıldızı sol bek!

Menajerler, sol bek arayan Galatasaray’a Fransız Patrice Evra’yı önerdi. Transferde son kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.

Galatasaray’a dünya yıldızı sol bek!
Galatasaray’a dünya yıldızı sol bek!
GİRİŞ 31.12.2017 10:51 GÜNCELLEME 31.12.2017 12:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fatih Terim göreve gelir gelmez sol bek transferi için düğmeye basan Galatasaray'da adaylar çoğalıyor... Juventus'lu Kwadwo Asamoah için ısrarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da listeye giren son isim Patrice Evra oldu.

TARAFTARA SALDIRDI

Son olarak Marsilya formasını giyen 36 yaşındaki Fransız yıldız, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Vitoria Guimares maçı öncesinde bir taraftara saldırdığı için kulüpten gönderilmişti.

KARİYERİ MÜTHİŞ

Patrice Evra'nın menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklif edildi, yönetimin de konuyu Fatih Terim'e ilettiği öğrenildi. Yönetim, tecrübeli teknik adamın vereceği karara göre hareket edecek. Kariyerinde daha önce Manchester United, Monaco ve Juventus gibi önemli kulüplerin formasını da giyen Patrice Evra tam 81 kez Fransa Milli Takımı'nda oynadı. (Takvim)

YORUMLAR 4
  • frm 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta gitsin torun torba sevsin.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    wagner i alın gerisini düşünmeyin
    Cevapla
  • Seco 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray antrönör yardımcısı olarakmı geliyormuş anlamadım şimdi 36 yaşında futbolcu olarak gelemez bence bu haber yanlış verilmiş gözden geçirilmesi lazım
    Cevapla
  • necati soylu 6 yıl önce Şikayet Et
    gelsin gelsin tesidlerde futbolcularin arkasindan malzeme toplar
    Cevapla