Igor Tudor için kader günü! Toplantı...

Galatasaray'da bugün olağan yönetim kurulu toplantısı var. Toplantının en önemli gündemi Igor Tudor'un geleceği olacak.

Igor Tudor için kader günü! Toplantı...
Igor Tudor için kader günü! Toplantı...
GİRİŞ 05.12.2017 08:54 GÜNCELLEME 05.12.2017 09:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı kulüp, Igor Tudor defterini kapatmak üzere... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugünkü yönetim kurulu toplantısında, kurmaylarıyla beraber yol haritasını belirleyecek. Gündemde, “Tudor gitsin mi kalsın mı” değil, “Hocayı ne zaman gönderelim” sorusu var. Hırvat hocanın isminin üzerinin bu kadar çabuk silinmesinin sebebi, Beşiktaş deplasmanındaki 3-0’lık yenilgiden çok, tüm büyük maçlarda ortaya konan silik futbolun geleceğe dair hiçbir umut vermemesi.

Son hamle Aslan’ı bitirmişti!

Buna karşın akıllarda önemli soru işaretleri var. Devre bitmeden yapılacak bir teknik direktör değişikliğinin, takıma daha da olumsuz yansıma ihtimali, Özbek’i kara kara düşündürüyor. Geçen sezon Riekerink’in yerine Tudor’un getirilmesiyle, Galatasaray’ı şampiyonluk yarışından her hafta biraz daha uzaklaşmıştı.

‘Mayıs’taki seçimi kaybederiz’ 

Üstelik Galatasaray Yönetimi’ni Mayıs 2018’de kritik bir seçim bekliyor. Özbek, yarım kalan icraatlarını tamamlamak üzere göreve devam etmek istiyor. Ancak sadece bonservise 40 milyon Euro ödenerek son yılların en büyük yatırımının yapıldığı sezonda takımın şampiyon olamaması, hatta alt sıralara gerilemesi, yöneticiler arasında, “Mayıs’taki seçimi kaybederiz” endişesi doğuruyor.

Tüm ihtimaller masada olacak

İşte bugünkü toplantıda tüm bu ihtimaller masaya yatırılacak. Tudor’un ne zaman gönderileceği, yerine kimin getirileceği, bu seçimlerin takıma nasıl yansıyacağı, Florya’da huzurun yeniden sağlanması gibi detaylar, Özbek ve kurmayları arasında kıyasıya tartışılacak.

YORUMLAR 3
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    tudor istifa.
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudora bir şans daha verin şampiyonluk şansıda elden gitsin.
    Cevapla
  • şepidi 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle beceriksiz bir başkan ve yönetimden başarılı bir teknik direktör ve oyun beklenemez heralde.önce tudorun gitmesi ardından acilen başkanın istifa etmesi lazım.herzaman zor zamanların kurtarıcısı ABDURRAHİM ALBAYRAK artık takıma sahip çık.yoksabu takım sezon sonunda 5. bile olamaz.
    Cevapla