G.Saray taraftarına saldıranlar için flaş gelişme

Konya'da Galatasaraylı taraftarın saldırıya uğramasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi, serbest bırakıldı.

GİRİŞ 17.10.2017 14:43 GÜNCELLEME 17.10.2017 16:03
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Süleyman T. (18), M.K.C. (15), A.A.  (17) ve Emre F. (20), sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk  edildi.
 
Savcılıkça ifadeleri alınan şüphelilerden M.K.C. ve A.A, salıverildi.  Mahkemeye çıkarılan Süleyman T. ve Emre F. ise adli kontrol şartıyla serbest  bırakıldı.
 
Geçen hafta sonu Atiker Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan  Süper Lig'in 8'inci hafta karşılaşması öncesinde üniversite öğrencisi Hakan  Karaoğlu'nun saldırıya uğramasına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yer alması  üzerine, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 45
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Sahi Fener bahçe otobüsünü kurşunlayanlar nerede ? Ya kurşunlanmış t-shirt bastıranlar..ADALET sadece size mi ?
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    15 ve 17 yaşında çocukjlar içeri mi atılır ? Önce adres tespiti gerçekleşir , kaçma ihtimali yoksa mahkemeye çıkarılır.Cezayı HAKİMLER verir. Bazıları 3 Temuzda alışmışlar sanırım adaletsiz uygulamalara..HAKİM'ler yasa ne diyorsa onu uygulamakla mükelleftir..Serbest bırakılması ,suçsuz olduğu anlamına gelmez ve yargılanacaklardır..
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafta biri Fenerbahçe forması giyip Galatasaray maçına tek başına gidebiklir mi? Kimse bu olayı tasvip etmiyor ama bundan kat kat fazlası bütün stadlarda maalesef gerçekleşiyor. Galatasaraylılar malum medyayı çok iyi kullanır.
    Cevapla
  • droğba 6 yıl önce Şikayet Et
    zengin isen sana adalet var,fakir isen bırak ölsün onunlamı uğraşacağız,yıllardır böyle bir ayrımcılık var,yada ne diyoruz DAYIN olacak .
    Cevapla
  • Haldun 6 yıl önce Şikayet Et
    Sporda şiddet bu kararla meşru hale getirilmiştir. Türk sporuna geçmiş olsun. Saldırıya uğrayan Hakan Karaoğlu bundan sonra ilk karşılaştığı Konyasporlu taraftarları darp ederse sorumlu kim olacak. Nasıl olsa cezası yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle