Galatasaray'da Fatih Terim sesleri!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa yenilgisi sonrası Galatasaray'ı toparlayacak tek kişinin Fatih Terim olduğunu söyledi.

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri!
Galatasaray'da Fatih Terim sesleri!
GİRİŞ 07.05.2017 11:16 GÜNCELLEME 07.05.2017 11:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

"GÖMLEK BÜYÜK GELDİ"

Karabükspor yanlış anlamasın ama Galatasaray'ın ceketi büyük. Kulübün ağırlığı var. Ben çok büyük bir oyuncuydum, teknik direktörlük olarak tecrübem yokken Fenerbahçe'ye geldim olmadı. Bence başarısızlığın sebebi de bu oldu ceket büyük geldi Tudor'a. Sürekli kafada farklı şeyler var. 5. dakikada ısınmaya gönderdiğin Eren'i en son oyuna sokmakla, Galatasaray'ın hocası olamayacağını gösterdi. Abdullah Avcı milli takıma bugün gelseydi o zamanki Avcı'dan daha farklı olurdu. Tecrübe edindi çok büyük emek verdi.

"DURSUN ÖZBEK İYİ İNSAN AMA..."

Sistem konusunu Tudor'un oyuncularla paylaştığını düşünüyorum ben. Bu soruyu bizim sormamız önemli değil, oyuncular nasıl bakıyor bence o önemli. Bence sadece Tudor tartışılmamalı. Sayın başkan Dursun Özbek iyi bir insan, iyi bir başkan ama bazen de skorbord çok önemli.

"TEK MERMİ KALDI; FATİH TERİM"

Krizleri yönetecek adam Galatasaray'da Fatih hocadır. Florya'yı hizaya sokmak önemli iştir. 6 şampiyonluğu var Galatasaray'da 4 yıldızın 1.5 tanesi onun. Mancini, Prandelli vs hepsi geldi ama bakıyorsun olmuyor. Türkiye'nin dinamitlerini bilmesine rağmen Galatasaray'ın dinamitlerini de çok iyi biliyor. Milli takımların daha kontratı olan Kosova'yı yenersek belki ikinciliğe gideceğimiz bir teknik adamdan bahsediyoruz. Fatih Terim yok arkadaş derse bu konu kapanır ama emin olun Galatasaray'da bu senaryo seneye de devam eder. Riekerink gitti Tudor geldi. Tudor gidecek x birisi gelecek. İşin oyuncularda değil de liderlerde olduğunu göreceğiz. Galatasaray'ın gerçeği bu. Çünkü Dursun Özbek deniyor, olmuyor. Özbek'in tek mermisi kaldı ve bence o mermi Fatih Terim'dir. Diğer şubeler de iyi gitmiyor malesef. Kimse cebinden 150 milyon verdi vermedi ona bakmazlar. Çok acımasız bir camiadır bu. Sportif anlamda da hiç yaranamayan bir kimlikte bu.

YORUMLAR 26
  • vatan millet 6 yıl önce Şikayet Et
    yeter yahu yeter. cimbomu bu hale getiren o zaten. kacinci kez kovulacak. olduğu yer iyi bence avrupaya gitmeli hatta gs yi rahat biraksin.
    Cevapla
  • yorum ekledim 6 yıl önce Şikayet Et
    aman haaaa ses çikarmayin gelmesin o adam yerinde dursun
    Cevapla
  • sakin 6 yıl önce Şikayet Et
    şu galatasarayın haline bakın kimse dur demiyor terimden başka adam yok gelen çebini dolduruyor başarı yok
    Cevapla
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    kamyoncu baskan gitsinde kim gelirse gelsin
    Cevapla
  • Gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dursun özbek gidecek, Fatih terim gelecek başka çözüm yokk!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle