Tudor pişmanlığı! Başkanın sabrı taştı

Fenerbahçe derbisi öncesi "Tudor seneye de bizimle olacak" diyen başkan Dursun Özbek'in büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi.

Tudor pişmanlığı! Başkanın sabrı taştı
Tudor pişmanlığı! Başkanın sabrı taştı
GİRİŞ 25.04.2017 11:08 GÜNCELLEME 25.04.2017 11:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi verirken hoca değişikliğine giden Galatasaray'da yönetim aldığı kararın pişmanlığını yaşıyor. Igor Tudor'un ilk haftalarda kaybettiği puanları, 'uyum süreci' olarak değerlendiren yönetimin sabrı Fenerbahçe mağlubiyetiyle taştı.

Durum değerlendirmesi yapan ve Hırvat hocanın sınıfta kaldığını belirten idarecilerin, "Bizim için çok önemli iki maçı da kaybetti" sözleriyle sitem ettikleri ifade edildi.

Yöneticilerin büyük çoğunluğu, Hırvat hocayla devam edilmemesi gerektiğini söylerken, derbi öncesi "Tudor seneye de bizimle olacak" diyen başkan Özbek'in de büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Genç teknik adamın kaderini kalan haftalarda alacağı sonuçlar belirleyecek.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 12
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    hoca değiştirmekle olmaz. Önce oyuncuyla nasıl sözleşme yapman gerektiğine karar ver. Sözleşme şartlarımız kulüplerin aleyhine. Senelik garanti ücretlerin düşürülüp maç başına ücretlerin daha çok olduğu yani ne kadar oynarsan o kadar kazanırsın sözleşmeleri yapmak gerekli. Bu devirde futbolcuyu ancak para ile motive eder para ile disipline sokarsın. sözleşme prensiplerini derhal değiştirmek gerek. Şartları kabul etmeyen futbolcuyla çalışma. Sanki futbolcu kıtlığına kıran girdi.
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Dursun özbek istifa takımın başına Abdurrrahim ALBAYRAK
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    futboldan anlamayan bir yönetim. olduğu sürece bi cacık olmaz bunlardan . seneye sonraki seneye veeeee sonraki seneye. başak şehir olur trabzon olur beşiktaş olur. ama cımbom dan bi cacık ollllmaaazzz
    Cevapla
  • ali bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    kac defa yazdik gsnin basindaki adam, taraftar artik bu hoca degistirme numaralarina kanmiyor 50 tane guardiola,50 tane mourinho bu kulüpte beraber calissa bu takimdan bir cacik olmazzz.cözüm ,gs yi soymayi birakin bu kulüp taraftarindir, gizli elleri bu kulüpten kovun ve altyapiya yönelin yoksa 2 sene sonra maclari sadece siz ve aileleriniz izlersiniz,anlami; kulüp batar
    Cevapla
  • elgari 7 yıl önce Şikayet Et
    siz once levent nazifoglu nun sacma sapan konusmalari ile takimi bozdunuz daha sonra ayhani getirip riekerinki ve orhan hocanin basini yediniz sonrada riekerinki gondererek muthis bir hocayi gonderdiniz .adama yetki vermediniz guvenmediniz . bence gs nin gelecegini kuracak biriydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle