Beklenen açıklama geldi! O isme ihraç kapıda

Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda Hakan Şükür hakkındaki açıklamalarıyla tepki toplayan Kadir Çetinçalı hakkında Dursun Özbek'ten açıklama geldi.

GİRİŞ 28.03.2017 16:18 GÜNCELLEME 28.03.2017 16:33
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun, genel kuruldaki açıklamalarıyla gündeme oturan Kadir Çetinçalı hakkında bir karar alacaklarını açıkladı.

Dursun Özbek "Genel kurulda provokatif bir konuşma yapan Kadir Çetinçalı ile ilgili bir karar almayı düşünüyoruz. Galatasaray geleneğine yakışmayan bir konuşmaydı. Yönetim kurulu olarak bu konuyla ilgileneceğiz." dedi.



Kadir Çetinçalı ne demişti?

FETÖ'cü oldukları bilinen isimlerin ihraçlarının oylamasına geçilmeden önce konuşma yapan Kadir Çetinçalı açık açık FETÖ propagandası yaptı.

Çetinçalı "Kimse 20’li yaşlarının başında iki üç futbolcusu bir cemaate takıldı gitti diye Galatasaray’ı suçlayamaz, yönlendiremez. Galatasaraylılar olarak biz bunu üzerimize alamayız. 15 yıldır bu ülkeyi yönetenler, her türlü hatalarını bir şekilde affettirdiler, yanıldılar, şaşırdılar. Onların yanılma hakkı var da bizim Torinolu Şaban’ımızın niye olmasın? Bu tarihi lekeye izin vermeyelim." dedi. DHA muhabiri Çetinçalı'nın ifadelerine bir grup tepki gösterirken bir grupta alkışla destek oldu.

YORUMLAR 19
  • ünal 7 yıl önce Şikayet Et
    vatansever gs liler üyelikten istifa etsin bakın neler oluyor
    Cevapla
  • milliyetci 7 yıl önce Şikayet Et
    darbecileri savunanda vatan hainidir GS gibi kuluplerde vatan hainlerinin ne isi var
    Cevapla
  • oguz han 7 yıl önce Şikayet Et
    bir gsli olarak harbi harbi utaniyorum
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Yanılanlar,pişman olur,tevbe eder. Bir daha da yapmamaya gayret eder. Ancak Torinolu hiç pişman değil. Aksine avukatlarım var diyor,naber. Vatana ihanetin bedelini ödüyor. "Vatan sevgisi imandandır "diyor peygamberimiz.Dünyayı bırakıp ahiretini kurtar zavallı Hakan.
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    peki izmir marşı eşliğinde alkış tutanlar onlar kimlerdi...hepiniz aynisiniz
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok doğru
    Cevapla
  • vatan millet 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle