Galatasaraylılar istemedi Fransızlar talip!

Galatasaray'ın taraftar tepkisinden çekindiği için sezon başında transfer etmediği Oumar Niasse, Monaco'nun da gündeminde...

Galatasaraylılar istemedi Fransızlar talip!
Galatasaraylılar istemedi Fransızlar talip!
GİRİŞ 07.12.2015 12:08 GÜNCELLEME 07.12.2015 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü Rus futbol menajeri Alexey Safonov, Rus basınına ülkedeki oyuncularla ilgili çıkan transfer dedikodularıyla ilgili bildiklerini aktardı.

Sezon başında Galatasaray'ın transfer etmek istediği Oumar Niasse ile ilgili gelen soruya Safonov; "Onun transferi tamamen finansal koşullara bağlı. Türkiye'den buraya isteyerek geldi, durumu diğer transfer olmak isteyenlerden farklı. Galatasaray'dan gelecek teklifin, Lokomotiv Moskova'nın isteklerini karşılaması zorunlu." dedi.

Niasse ile ilgilenin sadece Galatasaray olmadığını belirten Safonov; "Aynı şekilde, Monaco'nun da bir ilgisi var. Onların da teklifi şu an için Lokomotiv'in isteklerinin uzağında. Ocak ayında, Niasse ile ilgili sürpriz gelişmelerin olabileceğini düşünüyorum. Niasse, Lokomotiv'in en önemli oyuncularından, Rus Ligi'nin en formda golcülerinden biri haline geldi. Lokomotiv'in ondan vazgeçmesi kolayolmayacak" ifadelerini kullandı.

Alexey Safonov, ocak ayında Spartak Moskova ve Dinamo Moskova'nın önemli bir bütçeyle yıldız isimleri transfer etmek çabasında olacaklarını da aktardı.

YORUMLAR 1
  • şepidi 8 yıl önce Şikayet Et
    bazen ağzınızla kuş tutsanız fayda vermez bu ve bundan önceki yönetimler elmander gibi adamı kaçırttı niasseyi de çok bildiklerinden dolayı almayacaklar.
    Cevapla