Küme düşen 4 isim Galatasaray'a dönüyor!

Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon kiralık olarak gönderdiği 4 futbolcu, forma giydikleri takımlarda küme düşme üzüntüsü yaşadı.

Küme düşen 4 isim Galatasaray'a dönüyor!
Küme düşen 4 isim Galatasaray'a dönüyor!
GİRİŞ 03.06.2015 09:50 GÜNCELLEME 03.06.2015 09:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılılarda eski teknik direktör Cesare Prandelli'nin gözüne giremeyince kiralık gönderilen Sercan Yıldırım, Oğuzhan Kayar ve Dany Nounkeu ile devre arasında Hamzaoğlu'nun gönderdiği Furkan Özçal, mücadele ettikleri takımların küme düşmesine engel olamadı.

Genç oyuncu Furkan'ın takımı Kardemir Karabükspor ve bir türlü beklentileri karşılayamayan Sercan Yıldırım'ın formasını terlettiği Balıkesirspor, yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de olmayacak. İspanya'da tutunamayan Kamerunlu stoper Dany'nin, ikinci yarıyı geçirdiği Evian ise 2015-2016'da Fransa 2. Ligi'nde sahne alacak.

BİR VEDA DA 1. LİG'DE

Sezonu PTT 1. Lig'de geçiren Oğuzhan Kayar da Sercan, Furkan ve Dany gibi küme düşme şoku yaşadı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusunun formasını giydiği Manisaspor, averajla Denizlispor'un gerisinde kalarak, 1. Lig'e veda etti.

Söz konusu futbolcular, Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampına katılacak. Florya'da kalıp kalmayacaklarına ise teknik patron Hamzaoğlu karar verecek.

Öte yandan 2. Lig'de mücadele eden ekiplere kiralık giden Umut Gündoğan (Adana Demirspor) ve Berk İsmail Ünsal'ın (Antalyaspor) sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmeleri devam ediyor.

YORUMLAR 3
  • Fahri menejerden kadro tavsiyesi -3- 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmesi Biten Oyuncular: Goran Pandev, Gökhan Zan, Sinan Bolat, Aydın Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu. Bonservisi ile gönderilmesi gerekenler: Furkan Özçal ve Salih Dursun. Kiralık gönderilmesi gerekenler: Alperen Uysal, Birhan Vatansever, Kaan Baysal, Endoğan Adili, Oğuzhan Kayar, Erdi Güncan, Berk İsmail Ünsal, Umut Gündoğan, Emre Can Coşkun.
    Cevapla
  • Fahri menejerden kadro tavsiyesi -2- 8 yıl önce Şikayet Et
    Yerli Kadro: 17 Kişi Kaleci: Eray İşcan ve Yeni Transfer. Defans: Sol bek Hakan Balta, Sağ bek Tarık Çamdal, Stoperler Semih Kaya ve Koray Günter. Orta Saha: Sol Açıklar Yasin Öztekin ve Olcan Adın, Sağ Açıklar Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş, Orta ikili Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş ve Yeni Transfer. Hücum: Forvet Arkası Emre Çolak, Forvetler Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım.
    Cevapla
  • Fahri menejerden kadro tavsiyesi -1- 8 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı Kadro: 11 Kişi Kaleci: Fernando Muslera. Defans: Sol bek Alex Telles, Sağ bek Yeni Transfer, Stoperler Dany Nounkeu( Yerine iyi bir isim alınırsa bonservisi ile gönderilebilir) ve Aurelien Chedjou. Orta saha: Sol Açık Nordin Amrabat, Sağ Açık Bruma, Orta ikili Felipe Melo ve Blerim Dzemaili(Yerine iyi bir isim alınırsa bonservisi ile gönderilebilir). Hücum: Forvet arkası Wesley Sneijder, Forvet Lucas Ontivero(Yerine iyi bir isim alınırsa kiralık olarak gönderilebilir).
    Cevapla