Sneijder itiraf etti: Beklemiyordum!

Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, daha önce Galatasaray'da oynamayı hiç beklemediğini ifade etti.

Sneijder itiraf etti: Beklemiyordum!
Sneijder itiraf etti: Beklemiyordum!
GİRİŞ 26.05.2015 17:06 GÜNCELLEME 26.05.2015 17:06

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşıp 4. yıldızı takan Galatasaray'ın bu başarıdaki en önemli isimlerinden biri olan Wesley Sneijder, Hollanda basınına açıklamalarda bulunurken Real Madrid ve Inter'de oynadığı dönemde Galatasaray'da oynamayı hiçbir zaman beklemediğini itiraf etti.

"SIKINTI VARSA GİTMENİZ GEREKİR"

Inter kariyerine düşüşe geçtikten sonra yeniden toparlanan Sneijder'e John Heitinga ve Rafael van der Vaart'ın aynı şeyi başaramadığı söylense de Hollandalı yıldız bu durumu,"Bunu kabul etmiyorum. Onlar da gelecekte iyi şeyler yapabilir. Bu doğru seçim yapmakla ilgili. Eğer içinden çıkamadığınız bir durum varsa oynamak için gitmek durumundasınız" şeklinde yorumladı.

"GALATASARAY'DA OYNAMAYI BEKLEMİYORDUM"

Sneijder'e Real Madrid ve Inter kariyerlerinin ardından ise İstanbul günleri soruldu. Sneijder, bu soruya ise "Galatasaray'da oynamayı hiçbir zaman beklememiştim. Takıma geldiğim ilk anlar zorlu geçti çünkü 3 ay hiç oynamamıştım ve kendimi yeniden kanıtlamak istiyordum. Bir sakatlık problemim vardı. Ama zaman geçtikçte fit duruma geldim ve yine oyunumu oynamaya başladım. Bu sezon Galatasaray'da 43 maça çıktım. Sanırım hiç bu kadar oynamamıştım" cevabını verdi.