Albayrak'ın hareketi F.Bahçelileri kızdırdı

Abdurrahim Albayrak'ın minibüs kullanırken çekilen fotoğrafı sosyal medyaya düştüğü andan itibaren büyük yankı yarattı.

Albayrak'ın hareketi F.Bahçelileri kızdırdı
Albayrak'ın hareketi F.Bahçelileri kızdırdı
GİRİŞ 20.04.2015 11:13 GÜNCELLEME 20.04.2015 11:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı öncesi memleketi Rize'ye giderek, yönetici arkadaşlarını ve basın mensuplarını, doğup büyüdüğü Hacılar Köyü'nde ağırladı. Albayrak, konuklarına köyü gezdiren ve soruları yanıtlayan Albayrak, daha sonra Trabzon'a dönerken, yönetici arkadaşlarının yer aldığı minibüsü kendisi kullandı.

Fenerbahçe taraftarları, takımlarının 4 Nisan'da Trabzon'da uğradığı silahlı saldırıyı hatırlatıp, "Abdurrahim Albayrak kasten mi yapıyor?" sorusunu yöneltti. Sarı lacivertliler konu ile ilgili olarak yüzlerce tweet atarken, mesajların hemen hepsinde Albayrak'a büyük öfke vardı.

YORUMLAR 4
  • Oha 9 yıl önce Şikayet Et
    Oha ne alaka ? Memlekette otobüs şöförlüğünü yasaklayalım ! Kimse otobüsteyken resim paylaşmasın !
    Cevapla
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    adam işini yapıyor, özünü unutmamış bir insan. ne alaka yani? o zaman fb de maçlarına otobüsle gitmesin farklı bir taşıt icat etsinler. kendileri de kendileriyle mi dalga geçiyor???? saçma işe saçma yorum :)
    Cevapla
  • kafkasyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın şu fener rum patrikhanesi ne kadar da iğrenç ifracılar çok görmüyoruz aziz denen adamın yönetmiş olduğu camiadan kime ne hayır gelir.ülkede insanlar aziz gibi seviyesiz yöneticiler yüzünden futboldan nefret eder hale geldiler.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    adam otomobil satıcısı ve makam arabasını bile kendi kullanır şoförü yok ağzı olan konuşuyor sanki memlekette fenerbahçeden başka takım yok .. milletin her işi bitti hep feneri hedef alacak yav he hee o resmi medyaya yayan provakatörü hedef alsın fb taraftarı ..
    Cevapla