Flaş Hamzaoğlu kararı! Sözleşmesi...

Galatasaray'da Fenerbahçe yenilgisinin krize dönüşmesini önlemek için başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak acil devreye girdi.

Flaş Hamzaoğlu kararı! Sözleşmesi...
Flaş Hamzaoğlu kararı! Sözleşmesi...
GİRİŞ 09.03.2015 13:02 GÜNCELLEME 09.03.2015 13:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Maçtan hemen sonra soyunma odasına giren tecrübeli yönetici başta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere tüm futbolculara destek vererek morallerini bozmamalarını istedi. Albayrak soyunma odasında yaptığı konuşmada "Kafanızı yere eğmeyin, oynadığınız futboldan memnunum ama olmadı. Hala lideriz ve tüm ipler bizim elimizde. Bu derbi geride kaldı. Yeni bir galibiyet serisi ile yola devam etmeliyiz" ifadesini kullandı.

HAMZAOĞLU'NUN SÖZLEŞMESİNİ...

Galatasaray'da başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, başarının sürekli olması için istikrarın önemine dikkati çekerek, Galatasaray'da ilk işin teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin uzatılması olduğunu vurguladı.

Mayıs ayında yapılacak seçim öncesinde başkan adayları ile görüşeceğini ve Hamzaoğlu'nun göreve devam etmesi için öneride bulunacağını belirten Abdürrahim Albayrak şunları söyledi:

"Bizim görev süremiz kısa ama Galatasaray'da uzun vadeli başarı için plan ve projeler hazırlıyoruz. Önümüzdeki yılın transfer çalışmaları için de hazırlık yaptık. Bütün bu hazırlıklarımızı gelecek yönetime devredeceğiz. Bizim amacımız sadece Galatasaray, gelecek yönetim isterse bizim çalışmalarımızdan da faydalanabilir."

YORUMLAR 7
  • sedat yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    hamzasuper fenerliler yorum yapmasın
    Cevapla
  • Hakan Yürekli 9 yıl önce Şikayet Et
    bence bir futbolcu yada antröner basariya endeksli para kazanmasi lazim. nasilki bir futbol takimi reklam gelirleri ve sponsor lardan basariya göre gelir elde ediyosa, teknik ekip ve futbolcularda basariya endeksli para kazanmasi lazim. ortada basari yoksa futbol takimi nasil iyi gelirler elde etsinki. futbolcu zengin oluyor ama futbol takimi borclaniyor ve faiz ödüyor. olacak gibi degil.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hoca gs için şanstır manciniyi unutmayın bu kadroyla bundan iyisi yapılamaz isterse morinyo gelsin
    Cevapla
  • kerim 9 yıl önce Şikayet Et
    2 maç yenilsin hamzaoğlu kapının önüne bırakılır
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar siz fenerlimisiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle