Pandev'den samimi itiraf: Burada futbolcuları...

Galatasaray'ın Makedon futbolcusu Goran Pandev, sarı-kırmızılı takımdaki durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Pandev'den samimi itiraf: Burada futbolcuları...
Pandev'den samimi itiraf: Burada futbolcuları...
GİRİŞ 21.12.2014 14:25 GÜNCELLEME 21.12.2014 14:25

İtalyan basınına konuşan 31 yaşındaki futbolcu, "Şu an işler yolunda gidiyor. Dört aydır buradayım. Başlangıçta bazı problemler vardı. Ancak yavaş yavaş oturmaya başladı. Türkiye, İtalya'ya göre başka bir olay. Ancak işler daha iyiye gidiyor. Ligi iyi bir şekilde tamamlamak istiyorum" dedi. 

3 GOL ATIP KENDİME GELDİM

Ziraat Türkiye Kupası maçında, İzmir'de Balçova Yaşamspor'a üç gol birden atan ve Türkiye'deki ilk gollerini sıralayan Pandev, "Bir forvet için bu önemli bir şey. Başlarda tüm takım olarak sıkıntı çekiyorduk. Bazı talihsizlikler yaşasak da daha iyi bir duruma geldik. Kupada üç gol atıp ben de kendime geldim. Takım olarak bu şekilde devam etmeyi ve ben de gollerimi atmayı sürdürmeyi umuyorum" değerlendirmesini yaptı. 

PRANDELLİ'NİN SORUNU

Sarı-kırmızılı ekiple yollarını ayıran Cesare Prandelli'nin neden başarılı olamadığı konusunda da düşüncelerini açıklayan deneyimli futbolcu şunları söyledi: "Belki işleri titizlikle ve doğru bir şekilde halletmek istiyordu. Ancak gördüğüm kadarıyla şunu söyleyebilirim ki burada belirli şeyleri yapmaya alışık değiller. Prandelli İtalya'da kullanılan yöntemi getirmek istiyordu: Yoğun taktik çalışma. Ancak sanırım burada futbolcuları biraz daha serbest bırakmalısınız. Türkiye'de başka bir şey var. Farklı bir mantaliteye sahipler. Sezona kötü bir başlangıç yapıp, sonrasında birkaç maç üst üste kötü sonuçlar alınca işler karıştı, Prandelli de zora girdi".