G.Saray Başkanı yine konuştu: Şike yapılmış...

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat, gündem oluşturan açıklamalarıyla ilgili sessizliği bozdu.

G.Saray Başkanı yine konuştu: Şike yapılmış...
G.Saray Başkanı yine konuştu: Şike yapılmış...
GİRİŞ 18.12.2014 15:09 GÜNCELLEME 18.12.2014 15:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat, Kadir Has Üniversitesi'nde spor hukuku hakkında öğrencilere bilgi verirken, son yaptığı açıklamalara da değindi.

Yarsuvat, Fethullah Gülen Cemaati'nin Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istediği, Yıldırım vermeyince de 3 Temmuz operasyonunun yapıldığını belirttiği sözleri için "Şike yapılmış ya da yapılmamış. Beni ilgilendirmez. Ben ithamda bulunmadım. Sadece bir miktar istendiğini duydum ve bunu söyledim. Aziz Yıldırım hapishaneden çıktığında bunu Ertuğrul Özkök de yazdı. Sonra tekzip de edildi. Ama ben yürütülen hukuki prosedürün yanlış olduğunu söyledim" dedi.

YORUMLAR 8
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    GS nin aadını lekeleme bari
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Çevir kazı yanmasın. Dün 50 milyon istediler, bugün istediklerini duydum. Dön dön dön. Nereye kadar. GS li olduğundan dolayı utanıyorum senden.
    Cevapla
  • H.B.V. 9 yıl önce Şikayet Et
    Parelel cemaat Para istemiş veya istememiş.ama bir gerçek var Şike operasyonu Gezi parkı ve 17 aralığın öncüsüdür..Abd ve israil tarafından Ülkedeki hainler kullanılarak Türkiyeye ve Millete karşı yapılmış çok büyük bir ihanettir.
    Cevapla
  • yapmaz.. 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz şike yapmaz.. o doğrudur.. çalışkandır.. alınterine önem verir.. feneri bu günlere getirebilmek için tarla inşaat demeden alın teri döktü.. şike yaptı diyerek onu kimse karalayamaz..
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Şike mi ???. Aziz Yıldırım mı ???? Tövbe tövbee.
    Cevapla
  • yigido 9 yıl önce Şikayet Et
    1992 model doganmı dedin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle