Prandelli'nin alacağı para dudak uçuklattı

7 Temmuz'da Galatasaray'da işbaşı yapan İtalyan teknik adam, sarı kırmızılı kulüpten 7 milyon Euro (20 milyon TL) almaya hak kazandı.

Prandelli'nin alacağı para dudak uçuklattı
Prandelli'nin alacağı para dudak uçuklattı
GİRİŞ 27.11.2014 15:44 GÜNCELLEME 27.11.2014 15:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cesare Prandelli her ne kadar 'sözleşmemde tazminat yok' dese de gerçek böyle değil. 

Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlara dün de 2-0'lık Anderlecht yenilgisini ekleyen Galatasaray'da istifa etmeyeceğini açıklayan teknik direktör Cesare Prandelli'nin tazminatı dudak uçuklatıyor. İtalyan teknik adamın kendisi her ne kadar tazminatı olmadığını söylese de gerçek böyle değil...

Sarı kırmızılı yöneticilerin gelecek sezon için takımda düşünmediği İtalyan teknik adama ödenecek miktar 7 milyon Euro'yu (yaklaşık 20 milyon TL) buluyor.

PRANDELLI FIFA'YA BAŞVURURSA İŞLER İYİCE KARIŞIR

Prandelli sarı kırmızılı takıma senelik 2.3 milyon Euro’dan 2 yıllık imza atmıştı. Şu ana kadar 1.3 milyon Euro ödeme yapan G.Saray yönetimi, İtalyan teknik adamın anlaşmaya yanaşmaması halinde 3.3 milyon Euro daha verecek. Ancak kulüpten çıkacak para bununla bitmeyecek.

FIFA kuralları gereği, Prandelli sözleşmede vaadedilen primlere de hak kazanıyor. 

Prandelli’ye, elenildiği için Avrupa kupalarından bir ödeme yapılmayacak.

Fakat Prandelli'nin kontratında lig ve kupa şampiyonluğu için 1.2 milyon Euro ödeme maddesi bulunuyor. Kovulması halinde olay FIFA'ya taşınırsa, Cesare Prandelli'nin bu rakamları da alma hakkı bulunuyor. Üstelik yardımcılarının da kalan alacaklarının ödenmesiyle İtalyan teknik adamın kovulmasının maliyeti 7 milyon Euro'yu buluyor.

YORUMLAR 9
  • gzgn 9 yıl önce Şikayet Et
    yabancılardan niye medet umarız..bi düşenelim..hangi yabancı teknik adamın avrupa başarısı var uefa yı yabancı teknik adamlamı kazandık yada dünya 3.lüğünü ...
    Cevapla
  • osmanli Tokati 9 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun o yöneticilere bunlara bu paralari verenlere böyle anlasma yapanlara.....hic ders cikarmada yok....esek bile ayni cukura ikikez düsmez....adamlar 10 yilda alamayacak paralari 2-3 ayda alip cekip gidiyor....sonrada türk takimlari borc bataginda ne bekliyordunuz...ben herzaman söylerim Türkiyenin en kötü teknikdirektörü yabanci teknikdirektörun en iyisinden iyidir.....hala tutdurmuslar yabancida yabanci eeeee sonuc ne kocaman bir rezillik
    Cevapla
  • sivaslı yiğido 9 yıl önce Şikayet Et
    elalemin gavuruna verin bakalım ne olacak.avrupa hayranlığı bu kadar olur.avrupa fatihi olan takımın haline bak.millet asgari ücrete talim ede dursun fransız italyan hayranlığına devam.zehir zıkkım olsun. .
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    20 trilyon! vay be!!! gs ın bu kadar parası çok anlaşılan! beni teknik adam yapsınlar,onda birine takımı çalıştırayım. sonuç yine aynı olur,merak etmeyin! onu getiren baya büyük! başkanmış!
    Cevapla
  • Ünal Başganı Bulun. 9 yıl önce Şikayet Et
    Ünalı oraya getirenler utansın sanki cebinden 1 kuruş para verdiği var gibi gitmiş 7 Milyon Euro Tazminant veriyor.Borçla bende takımı şampiyon yapardım bugün Galatasarın borcu Chealseyle aynıysa suçu kendilerin de aramalılar.İnş Fikret Orman gibi karakterli bir başkan bulurlarda bu durumdan kurtulurla Galatasaray büyük bir takım.(Trabzonsporluyum.)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle