Karar verildi! Devre arasında gönderiliyor!

Galatasaray kulislerine göre, göreve gelecek olan yeni yönetim borç yükünü hafifletmek için Fernando Muslera'yı satmayı planlıyor.

Karar verildi! Devre arasında gönderiliyor!
Karar verildi! Devre arasında gönderiliyor!
GİRİŞ 24.10.2014 09:42 GÜNCELLEME 24.10.2014 13:29
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon 3 maçta kalesinde 9 gol gören Muslera, defanstaki arkadaşlarından şikayetçi olurken, sarı-kırmızılı kulübün kulislerinde seçim sonrası için ilginç bir planın konuşulduğu ortaya çıktı.

Önemli bir borç yükünün altına girecek ve Devler Ligi gelirlerinden mahrum kalacak olan yeni yönetimin, Uruguaylı kaleciyi devre ortasında satmayı ve kaleyi Sinan Bolat'a teslim etmeyi planladığı iddia edildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 11
  • rauf 9 yıl önce Şikayet Et
    sakin ha sakin,basarili kaleci bu bir,ikincisi baska adammi yok satilacak,ücüncüsü siz para edecek diye schniejderide satarsiniz,o zaman külübün kapisina kilit vurun,unutmayin TARAFTAR da sizi satar benden söylemesi.
    Cevapla
  • cimbom 9 yıl önce Şikayet Et
    Takımdan gidebilecek en son futbolcu muslera. fb-gs kupa maçında maçın adamı seçilmiş bir futbolcu. elindeki adı sanı duyulmamuış kulübeyi bekleyen iş yapmayan o kadar futbolcu var onları gönderin.
    Cevapla
  • süleman 9 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın triger kayışı kopmuş
    Cevapla
  • çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli olur.Yabancı sınırının birini kalecide kullanmamak gerekir.
    Cevapla
  • alp042 9 yıl önce Şikayet Et
    Olcan, semih cemali , Melo muslera sneijder kesin kalmalılar. TFF yabancı kuralını kaldırmalı. Kalitesiz türk oyuncuları oynatmak zorunda değiliz. Milli takımın da hali ortada. Az oyuncu olsun ama işe yarar olsunlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle