GS TV karıştı: Mümkünse burayı terk etsin

GS TV ekranlarında yayınlanan 'Maçın Ardından' adlı programda Cesare Prandelli çok sert sözlerle eleştirildi.

GS TV karıştı: Mümkünse burayı terk etsin
GS TV karıştı: Mümkünse burayı terk etsin
GİRİŞ 23.10.2014 05:57 GÜNCELLEME 23.10.2014 05:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dortmund maçından sonra yayınlanan 'Maçın Ardından' programında Hakan Ünsal ve Yılmaz Vural ile birlikte programın sunucusu da Prandelli'ye sert eleştirilerde bulundu. 

Prandelli'nin 'Asıl hedefimiz lig' açıklaması üzerine konuşan hem Yılmaz Vural hem de Hakan Ünsal, Prandelli'nin vizyonsuz olduğunu dile getirirken, "Hiçbir Galatasaraylı, Şampiyonlar Ligi'nde de kazanması gerektiğini söylememiş mi?" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Yılmaz Vural ayrıca "Bizde imam-cemaat lafı vardır. Şimdi İmam böyle yaparsa cemaat ne yapsın" diyerek Prandelli'nin açıklamalarının takım üzerinde olumsuz etki yaratacağını iddia etti.
 
Programın sunucusu ise "9 tane alınacak puan varken, bizim için 4. yıldız hedefi var demek gerçekten üzdü" diyerek profesyonel takımın Teknik Direktörünü eleştirdi.
 
Cesare Prandelli ile bir an önce yolların ayrılması gerektiğini söyleyen Vural, "Mümkünse bu kardeşimiz burayı terk etsin" dedi.

YORUMLAR 5
  • s.m.candal 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adam GS yı sabote ediyor.....ama vebalide Übnal aysaldır....derhal takımı terk etmeli....motivasyonu kaliteli bir teknik adam takımı şaha kaldırır...bu pandelekof la gruptan üçüncü olarak bile çıkamayız
    Cevapla
  • tayfun çorlu 9 yıl önce Şikayet Et
    İtalyanlarla olmuyacagını koskoca gs camiası anlayamadı ya yazıklar olsun.aldıklparalar haram zıkkım olsun.
    Cevapla
  • turgay 9 yıl önce Şikayet Et
    kulüplerimiz kullanılıyor....
    Cevapla
  • hakan akkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemişler, bu teknik direktör hemen gönderilmeli, yerine Yılmaz Vural getirilmelidir. Yeter artık, bu italyanlara dökülen paralara yazık.
    Cevapla
  • cemal 9 yıl önce Şikayet Et
    rezalet ya bu adamı hemen kovun. sen amatör takım mı çalıştırıyosun. sen savaşmaktan vazgeçtikten sonra hiç bir taktık işlemez . alt yapıdan hoca gelsın çalıştırsın daha ıyı . en azından mücadele ederler
    Cevapla