Fatih Terim'den sürpriz G.Saray kararı!

Galatasaray'da kongreye az bir süre kala merak edilen sorular da cevabını buluyor.

Fatih Terim'den sürpriz G.Saray kararı!
Fatih Terim'den sürpriz G.Saray kararı!
GİRİŞ 28.09.2014 10:49 GÜNCELLEME 28.09.2014 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı kulüpte kongre kulisleri hız kesmeden devam ederken, her gün neredeyse birkaç kez yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ünal Aysal'la yaşadığı krizin ardından kariyerine Türkiye Futbol Direktörü sıfatıyla devam eden tecrübeli hoca, bilindiği üzere Galatasaray'ın Divan Kurulu üyesi.

Bu doğrultuda camiada hatırı sayılır bir ağırlığı olan Terim'in, seçim sürecinde etkin rol almaya hazırlandığı öne sürüldü. Fatih hoca bu iddialar karşısında sessizliğini korurken, yakın çevresine yakın gelecekte bu tür bir plana sahip olmadığını ilettiği bildirildi.

A Milli Takım'daki görevine devam eden Fatih Terim'in, uzun vadede Galatasaray Yönetimi'ne dahil olmak gibi bir fikre karşı çıkmadığı belirtilirken, kısa vadede ise böyle bir oluşumun içine girmek istemediği dile getiriliyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 6
  • alivan 9 yıl önce Şikayet Et
    fatıh.hoca.gs.ıkı.şampıyonlok.kere.şampıyon.yaptı
    Cevapla
  • olcay 9 yıl önce Şikayet Et
    iyide süpriz karar nerede bu haberde illa haber tıklatmak
    Cevapla
  • ljn 9 yıl önce Şikayet Et
    real den 6 gol yersen milli takıma.izlandadan 3 gol yersen gs, a gidersin.olur biter. sonuçta sizin için önemli olan para....
    Cevapla
  • Musab can 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Hoca döneminde G.S 120 milyon dolar bonservis bedeli ödedi.Geri dönüşümü olmayan milyon dolarlar.Aldığı oyuncuların çoğu hiç oynamadan maaşlarını aldılar.Büyük hocanın transferleri G.S'yın başına bela oldular.Teknik direktörken kulübe milyonlarca dolar zarar veren birine başkanlık teklif edenlere Allah basiret versin.
    Cevapla
  • Musab can 9 yıl önce Şikayet Et
    120 miyon dolar değil 102 milyon dolar ödetti de, 2 şampiyonluk, 2 şampiyonlar ligi, 1 çeyrek final den kazancı ne? sadece 2012-2013 şampiyonlar ligi çeyrek finale çıktığımız sene 35 milyon euro (dolar değil euro) geliri var, bu da 44 milyon dolar yapar. bu rakam sadece çeyrek final oynadığımız sene şampiyonlar ligi geliri, 2 şampiyonluk vs. bunları da hesapla manciniden daha iyi olduğunu görürsün çünkü mancini 22 milyon dolar ödetti de ne kazandırdı? konuşuyosun boş boş.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    Gs 120 milyona batiran zarar veran unal baskan va bulant tulundur fatih hocay nan korluk ypmaen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle