Selçuk İnan: İnsanın bir kişiliği olur!

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa finalinin ardından yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: İnsanın bir kişiliği olur!
Selçuk İnan: İnsanın bir kişiliği olur!
GİRİŞ 27.08.2014 19:27 GÜNCELLEME 27.08.2014 20:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İnan'ın sözleri G.Saray resmi Twitter hesabından paylaşılırken, başarılı futbolcu yaşanan olaylarla ilgili, "Her derbi sonrası sadece kişileri konuşuyoruz. Sahada farklı dışarıda farklı kişi olamazsınız. İnsanın bir kişiliği olur" ifadelerini kullandı.

Yapılan hareketlerin yanlış olduğunu dile getiren Selçuk İnan, "Kişileri konuşmaktansa futbolu konuşalım. Herkesi futbola davet ediyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Futbolcuların daha dikkatli davranması gerektiğini dile getiren İnan, "Sahada yapılan çirkin hareketleri kimseye yakıştıramıyorum. Biz futbolcular olarak insanlara örnek olmalıyız, onları yönlendirmeliyiz. Bulunduğumuz büyük camiaları temsil etmeye çalışıyoruz o yüzden daha dikkatli olmalıyız" dedi.

"MELO'NUN GÖZYAŞLARINI BEN SİLDİM"

Tecrübeli kaptan bu açıklamalarının dışında basın mensupları ile yaptığı sohbette de çarpıcı ifadelerde bulundu. İnan;

"Melo'nun yanında olduğumu göstermem için beraber fotoğraf mı çektirmeliyim? Kaçırdığı penaltı yüzünden döktüğü gözyaşları ben sildim. Daha bugün idmanda sadece Melo'nun yanındaydım" şeklinde ifadeler kullandı.

YORUMLAR 9
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Emre,Volkan,Melo,Selçuk İnan. 5.yok. bunlar olmasa sahada terör olmayacak.. Aziz,Ünal,İbrahim ve Yıldrıım Demirören... Bunlarda olmasa sahadışında da olay olmayacak. Birde 4 takımın toplamda 500 kişiyi aşmayan aşırı holiganları. 70 milyon bunları çekmek zorundamı?Gerilmek zorundamı? Saydıklarımı spordan uzaklaştırın görün.Tabii kene gibi yapışmışlar.Hepsi menfaat içinde.Biz takım tutmayı bırakırız bunlar yerlerini bırakmaz.Benimki sadece bir Hayal ve Temenni.Birgün polis bunları alıp şikeden hepsini içeri atsa mesela. :)))
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    hakem. sanki maç gizli oynanmış herkes seyretmemiş gibi gs liler hakeme sallıyor kupayıkayı bettikleri için, %69 a %31 topa sahip olmada fb nin üstünlüğünü nereye koyacaksın, kaleye şutlar gene aynı, ayrıca hakemde gs nin 12 adamı gibiydi, delikanlı gibi şunu kabul edin gs li bir hakemle bile fb karşısında ezildiniz, gerisi teferruat, maç içinde biraz az biraz fazla her zaman olur.
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    MAALESEF MAALESEF VE MAALESEF. Ülkemizde son yıllarda futbol,sistematiği yerine hak gaspları,şike,hakem faciaları,futbolu idare edenlerin idare ettiğini zanneden garabetleri konuşuluyor.Bu konuda en büyük sorumlulardan biri basın amma oda yangına su yerine benzin sıkıyor. Bu maça gelince bir kere hakem işi idare etsin,hakemlik etmesi beklenmemiş.Çünkü ifadeleri bunu belgeliyor.HAKEM adı üstünde adil,hakkaniyetli ve gördüğünü kurallar ne ise uygulayacak kişi olmasına rağmen İDARE-İ MASLAHATÇILIK yaptım diyerek bu kaidelere riayet etmediği itirafıyla sabit. Yazık bu milletin parasına ve bilhassa ZAMAN İSRAFINA.
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Konuşacaksan düzgün konuş.... Volkan ne olduğunu bilmem kaçıncı kez ispatladı ama savunduğun Melo ondan aşağımı? Aynı halt...
    Cevapla
  • mehmet YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    melo+ (...). volkanı kesinlikle savunmuyorum ancakkkk şu Türkiye de bulunduğu süre içerisinde yaptıkları gözümün önüne gelince ve yorumları okuyunca hayretlere düşüyorum arkadaş. nasıl bir karakterde olursa olsun (demirören) sonuçta bir kurumu temsil ediyor başkanya sen elini uzatma sahada emreye yaptıkları vs. vs.melo neden ispanya italyada oynayamadı kovuldu? arkadaşlar Türk yapınca linç kampanyası başlatıyosunuz ama yabancı yapınca iki günde unutuyosunuz örtpas ediyosunuz kendinize gelin lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle