G.Saray'da tüm yollar ona çıkıyor

Cesare Prandelli'nin ısrarla istediği stoper mevkiindeki alternatiflerden biri olan Doria için girişimlerini sürdürüyor.

G.Saray'da tüm yollar ona çıkıyor
G.Saray'da tüm yollar ona çıkıyor
GİRİŞ 08.08.2014 20:35 GÜNCELLEME 08.08.2014 20:35

Galatasasaray'da transfer çalışmaları devam ederken yönetim , teknik direktör Cesare Prandelli'nin ısrarla istediği stoper mevkiindeki alternatiflerden biri olan Doria için girişimlerini sürdürüyor.

Sarı kırmızılılar Doria'nın transferini bonservis opsiyonuyla kiralık olarak bitirmeyi hedeflerken mali krizde olan Botafogo'nun mali problemlemlerini çözmek amacıyla bu oyuncuyu Galatasaray'a bonservisiyle vermek istediği ve genç stoper için 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi.

Galatasaray yönetimi Botafogo'nun 10 milyon euroluk bonservis bedeli talebine karşılık 2 milyon euro bedelle kiralama teklifi sunduğu, sezon sonunda bonservis opsiyonu olarak da 9 milyon euro önerdiği ifade edildi.

Yönetim toplamda 11 milyon euroya gelen bu teklifle Botafogo'yu ikna etmeye çalışırken sarı kırmızılıların ilgilendiği bir başka stoper Balanta'nın talipleri arasına Lazio da girdi. Birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan River Plateli oyuncunun transferinin bu nedenle zor olduğu ifade edilirken yönetimin Doria transferine ağırlık verdiği vurgulandı.

Stoper dışında Campbell için Arsenal kulübüyle görüşmelerini sürdüren Galatasaray İngiltere'de yürütülen temaslarda 1 milyon euro bedelle kiralama teklifini yinelerken Arsen Wenger'in Campbell'ı İngiltere Premier Ligi'nden bir takıma kiralık olarak göndermek istediği bu yüzden teklife sıcak bakmadığı belirtildi. Galatasaray Wenger'i ikna etmeye çalışırken görüşmelerin devam ettiği , olumsuz yanıt gelmesi halinde listedeki alternatiflere yönelineceği öğrenildi.