İlginç itiraf: G.Saray gücenmesin ama...

G.Saray'dan Chelsea'ye transfer olan Didier Drogba, eski kulübünden hiçbir zaman kopmadığını belirtirken, ilginç ifadeler kullandı.

İlginç itiraf: G.Saray gücenmesin ama...
İlginç itiraf: G.Saray gücenmesin ama...
GİRİŞ 31.07.2014 04:48 GÜNCELLEME 31.07.2014 04:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar formasını giydiği Londra ekibine dönüşünü yorumlayan Fildişi Sahilli futbolcu, "Chelsea'ye geri dönmek harika bir duygu. Taraftarın önüne çıkacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Çok kolay karar verdim. Chelsea'ye 'hayır' diyemezdim. Mourinho bu kulübün bir parçası olduğumu söyledi. 2012'den sonra formasını giydiğim takımlar gücenmesin ama son iki sezonda bile bir Chelsea oyuncusu olarak kaldım" dedi.

Drogba, Galatasaray'ın, İngiliz ekibiyle Londra'da oynadığı maçta ortaya koyduğu kötü performans nedeniyle uzun süre eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

YORUMLAR 5
  • cem can 9 yıl önce Şikayet Et
    HALA ANLAMADILR. Bizim kulupler hala anlamadılar adam 10 miyon euro alıyor yani yaklaşık 30 trilyon geliyor eh işte iki üç maç oynuyor kritik maçta iş yapıyor sonra gelsin paralar giderkende bir sürü laf ardından mahkeme oh ne ala sonra sbriyi takımdan kovun ayıp be
    Cevapla
  • yaşar ak 9 yıl önce Şikayet Et
    Selimfırat Azizim eyvallah, teşekkür yapıyorum.. Galatasaray taraftarıyım. Biz bunların plakasını fazla kaldırıyoz gibime geliyor ya!
    Cevapla
  • selimfirat 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarının sana verdiği değer. unutma ki giydiği formanın değerli olmasındandır. Kendini bişey zannetme hiçbir kulubümüzden üstün değilsin. (Fenerbahçeliyim)
    Cevapla
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    biz zaten anlamıştık. chelsea maçında hala o takımın oyuncusu olduğunu :)
    Cevapla
  • ahmet guven 9 yıl önce Şikayet Et
    chelsea'ye geri dönebilmesini galatasaray'a borçludur ... drogba'dan biz galatasaray taraftarı razıyız ama o da hiçbir zaman unutmasın galatasaray'da oynayarak kendini tekrar şampiyonlar ligi arenasında göstermemiş olsaydı şuan ya çinde ya da amerikada jubilesini chelsea'da yaparım hayaliyle yaşayan günemden çoktan düşmüş bir futbolcu olacaktı ..
    Cevapla