Kazak şirketten Galatasaray cevabı!

Galatasaray'ın forma göğüs reklamı anlaşması için görüştüğü iddia edilen Kazakistanlı KazMunayGaz açıklamada bulundu.

Kazak şirketten Galatasaray cevabı!
Kazak şirketten Galatasaray cevabı!
GİRİŞ 25.07.2014 12:19 GÜNCELLEME 25.07.2014 12:19

Kazakistan merkezli petrol ve gaz şirketi olan KazMunayGaz yöneticileri, G.Saray ile görüştüklerini ancak bunun içeriğinin sponsorluk anlaşması olmadığını belirtti.

Konuyla ilgili konuşan şirket yöneticisi, Sedat Doğan'ın kendilerini ziyarete geldiğini, fikir alışverişi yaptıklarını doğrularken, "Toplantı aramızda gerçekleşebilecek ortak çalışmaları kapsıyordu. Açıkçası onlara sponsor olabilecek durumda değiliz. Yüksek maliyetleri nedeniyle bizim gündemimizde yok. Biz karşılıklı yarar temelinde uluslarası çalışmalarda neler yapabiliriz, bunu tercih ediyoruz. Mesela, antrenör eğitimleri, dostluk maçlar, mevcut spor tesislerinin ortak kullanımı gibi..." şeklinde konuştu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal da, 15 Temmuz'da altyapı geliştirme projesi kapsamında Kazakistan Spor Bakanını ziyaret etmiş ve altyapı çalışmalarında işbirliği anlaşmasına varılmıştı.

Henüz bir forma sponsoru ile anlaşmayan G.Saray'ın göğüs reklamı için 10-15 milyon euro civarında bir rakam talep ettiği iddia ediliyor.