Hajrovic'ten Galatasaray'a büyük rest!

Galatasaray ile sözleşmesini feshederek Werder Bremen'e giden Izet Hajrovic, Alman basınına konuştu.

Hajrovic'ten Galatasaray'a büyük rest!
Hajrovic'ten Galatasaray'a büyük rest!
GİRİŞ 25.07.2014 11:54 GÜNCELLEME 25.07.2014 11:54

Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı fesh ederek Werder Bremen'e imza atan ve sarı-kırmızılı takımla davalık olan Izet Hajrovic, Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Innsbruck karşısında aldıkları 5-2'lik galibiyet karşısında Werder Bremen'de ilk kez forma giymesi hakkında konuşan Izet Hajrovic, kendini rahat hissettiğini ve iyi şeyler yaptığını ifade etti.

Galatasaray'da çok fazla şans bulamaması ve maç eksiğinin olup olmaması sorulan Boşnak futbolcu, "Galatasaray'da 15 maç oynadım ve beklenenden fazlasını yaptım. Drogba, Sneijder ve teknik direktör Mancini bana güven verdi. Maç eksiğim kesinlikle yok" diye konuştu.

İstanbul'da çok farklı ve önemli bir tecrübe yaşadığını dile getiren Hajrovic, "Galatasaray'a gitmekle hata yaptığımı düşünmüyorum. Bu benim için büyük bir deneyim oldu. Şampiyonlar Ligi maçlarında çılgın atmosfer vardı. Ve ayrıca Drogba, Sneijder gibi oyunculardan birçok şey öğrendim" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'dan ayrılması hakkında konuşan Hajrovic, "Werder Bremen'e geldiğim için endişeli değilim. Kafa olarak yüzde 100'ümü Werder Bremen'e vermeye hazırım. Kontratımda her şeyin süresinin dolduğundan eminim. Galatasaray bunun için istediği şikayette bulunabilir" ifadelerini kullandı.

Facebook sayfasında kendisine yönelik hakaretler hakkında da konuşan Boşnak isim, "Bu yorumları fark ettim. Bana ve aileme yönelik oldukça kötü sözler var. Bu yorumlar 1-2 hafta daha sürebilir" diye konuştu.