Mancini iki oyuncuyla anlaştı!

Bugün Ünal Aysal’la çok kritik bir toplantıya katılacak olan Roberto Mancini görüştüğü ve anlaştığı futbolcuların ismini başkana iletecek.

Mancini iki oyuncuyla anlaştı!
Mancini iki oyuncuyla anlaştı!
GİRİŞ 10.06.2014 10:44 GÜNCELLEME 10.06.2014 10:44

O iddiaya göre Mancini iki yıldız oyuncunun transferi için İtalya’da görüşmelerde bulundu ve ikisini de ikna etti.

İki oyuncuyla da anlaştı 

Dün La Gazettta dello Sport’a verdiği söyleşide Juventus’tan Fabio Quagliarella ve Cagliari’den Astori’yi istediğini belirten Mancini hakkında İtlayan gazeteci Nicolo Schira önemli bir iddiada bulundu.

Nicolo Schira’nın özel haberine göre, Mancini Milano’da Marittima otelinde Fabio Quagliarella ile bir araya geldi ve oyuncuya Galatasaray’da oynar mısın? sorusunu yöneltti.

İtalyan golcüden olumlu cevap alan Mancini yönetimle yapacağı görüşme sonrasında kendisini takımında görmek istediğini belirtti ve ikili el sıkışarak otelden ayrıldı.

Ayrıca yine Schira’nın haberine göre Davide Astori için de görüşmelerde bulunan Mancini İtalyan stoperi Galatasaray’da oynamaya ikna etti ve kendisini Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya davet etti.

Tuttosport'un iddiasına göre de 31 yaşındaki Quagliarella'nın 3 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmaya yakın olduğu belirtildi.

Aysal ne cevap verecek? 

İki oyuncuyla da prensip anlaşmasına varan Roberto Mancini’nin Ünal Aysal’a yaptığı görüşmelerin detaylarını vereceği ve başkandan bu oyuncuların alınmasını isteyeceği aktarılıyor. Ünal Aysal’ın bu isteklere ne cevap vereceği merak konusu. Hatırlanacağı üzere Aysal dün yaptığı açıklamada Mancini’ye transfer edebileceğimiz isimleri ve şartlarımızı sunacağız sonra da kararını bekleyeceğiz ifadelerini kullanmıştı.