Galatasaray Ahmet Çakar'a dava açıyor!

G.Saray resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak; Ahmet Çakar ve Beyaz TV'ye tazminat davası açıldığını ayrıca suç duyurusunda da bulunulduğunu duyurdu.

GİRİŞ 03.02.2014 13:40 GÜNCELLEME 03.02.2014 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak; Ahmet Çakar ve Beyaz TV'ye tazminat davası açıldığını ayrıca suç duyurusunda da bulunulduğunu duyurdu.

Açıklamada, "Ahmet Çakar'ın dün akşam (02.02.2014) TV'de Galatasaray Spor Kulübü'ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar'a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifaderlerine yer verildi.

YORUMLAR 5
  • Çetin 10 yıl önce Şikayet Et
    MAÇTA NORMAL OLMAYAN BİR ŞEYLER VARDI AMA ŞİKE Mİ YOKSA İHANET Mİ BİLEMEM!. Maçı izledim ve tarafsız bir gözle baktığımda şunu maalesef Ahmet Çakar'ın söyledikleri benimde aklıma geldi, özellikle kazım, civelli ve sercan çok berbattı. İşin içinde şike mi, ihanet mi orasını adı geçenlere sormak lazım.
    Cevapla
  • Cenk Belcika 10 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Belcika. Zo simpel is het derler bizim burda, bu kadar basit. herkes haddini bilecek!
    Cevapla
  • ATmaCA53 10 yıl önce Şikayet Et
    birilerini pek bir rahatsız etmiş. maça baktığımızda evet gayet şike var bursaspor kulübü direnen, az gol yiyen bir takım bursaspor kulübü bu kadar farklı gol yemesinin sebebi bir kaç oyuncunun maçı satmasıdır, bunlar kimdir kazım kazım, kaleci Frey hiç yerinden kıpırdamıyor adeta golü seyrediyorlar
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 10 yıl önce Şikayet Et
    Çakar Efendi. Cimbomun başında Yıdıvım yok, karıştırdın herhalde??
    Cevapla
  • murat can 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş her kez haddini bilecek.. kaç aydır bu şahıs ve ümit aziz yıldırımın maşalığını yapıyordu. siz galiba meydanı boş sandınız.. herkez bulunduğu yerin ve makamını iyi bilmeli. ahmet bey haddin i bileceksin yoksa bildirirler
    Cevapla