Fatih Terim'e Saracoğlu'ndan ağır sözler!

Fenerbahçeli taraftarlar,maçı protokolden izleyen Fatih Terim'e küfürlü tezahüratta bulundu. Tribünler, Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya da çok büyük tepki gösterdi.

Fatih Terim'e Saracoğlu'ndan ağır sözler!
Fatih Terim'e Saracoğlu'ndan ağır sözler!
GİRİŞ 13.05.2013 09:05 GÜNCELLEME 13.05.2013 09:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanan karşılaşmada hakemlere yönelik eylemleri nedeniyle 9 maç ceza alan Fatih Terim, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki derbide yedek kulübesinde oturamadı. Günlerdir maçı nereden izleyeceği tartışılan sarı-kırmızılı hoca beklendiği gibi mücadeleyi protokolden takip etti. Galatasaraylı bazı yönetim kurulu üyelerinin de Terim'in yanında yer aldıkları gözlendi.

Fenerbahçeli taraftarlar, Fatih Terim'e maç öncesi ve sırasında sürekli küfürlü tezahüratta bulundu. Sarı-lacivertlilerin tepkileri Terim ve sarı-kırmızılı yöneticilerin tepkisini çekti.

Sarı-lacivertli taraftarlar, Fatih Terim'in yokluğunda yedek kulübesinde yer alan Ümit Davala ve Hasan Şaş'a da küfürlü tezahüratta bulundu. Davala ve Şaş'ın maçın büyük bölümünde kulübeden çıkmamaları dikkat çekti.

Bu arada Fatih Terim, beraberindeki yöneticilerle birlikte maçtan sonra soyunma odasına indi.

Terim, yöneticiler Ali Dürüst, Emir Sarıgül, Abdurrahim Albayrak ve Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'le basın toplantısı odasından geçerek soyunma odasının yolunu tuttu.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 6
  • mehmet öz 10 yıl önce Şikayet Et
    selam. şike yaptigi mahkeme karariyla tescillenen fenere en guzel cevap yargitaydan gelecek az kaldi.
    Cevapla
  • gercek Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    Terim gibi bir ukalaya!. Daha kibar davranmışlar. Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam protokolü o ukalaya açmazdım..... Görsün bakayım el mi yaman bel mi yaman. Var mı pislikle baskyıla şampiyon olmak. bak fener seni dün pas pas etti.
    Cevapla
  • ankaralı 10 yıl önce Şikayet Et
    ağırlık hafiflik. Terime ağır gelmeyen o sözler arif karaya hiç ağır gelmez; o bunun gibi nelerini gördüde sesini çıkarmadı değilmi arif ....
    Cevapla
  • ankaralı 10 yıl önce Şikayet Et
    farzetki arif . farzedinki o ağır sözler fatihe değilde arif karaya yapılmıştı, walla hiçte ağır olmaz o daha ne ağır laflar gördüde sesini çıkarmadı değilmim arif, aynen iade arifciğim o sözler, nasıl hoşuna gittimi
    Cevapla
  • mavi ateş 10 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam. adam gibi adam konuşur kinini içirde yaşatmaz aykut kocaman içten pazarlıklı fesat adam ne diyocaksan adam gibi söyle laflarını çevirme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle