Fenerbahçe, Barça ve Real'i solladı!

Bu sezon bir türlü taraftarlarını mutlu edemeyen Fenerbahçe transfer harcamalarında Real Madrid, Barcelona gibi devleri geride bıraktı.

Fenerbahçe, Barça ve Real'i solladı!
Fenerbahçe, Barça ve Real'i solladı!
GİRİŞ 04.03.2013 14:11 GÜNCELLEME 04.03.2013 14:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören'in haberi

2012-2013 sezonu göz önüne alındığında Avrupa'da 25 kulüp transfere 30 milyon Euro'nun üstünde para harcadı. Türkiye'den bu listeye Fenerbahçe ve Galatasaray dahil oldu. Almanya'da Bayern Münih dışında, Fransa'da ise Paris Saint Germain dışında hiçbir kulüp listede yok. İspanya La Liga'dan sadece Real Madrid ve Barcelona listede yer alan ekipler oldu. Ayrıca Portekiz, Hollanda, Belçika ve Yunanistan gibi UEFA sıralamasında ligimizin üstünde bulunan ülkelerden de hiçbir takım bu listede yer almadı.

FENERBAHÇE LİSTEDE 20.

Bu sezon ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, Avrupa'da transfere en çok para harcayan 20. takım olurken, sarı-lacivertliler Barcelona ve Real Madrid gibi devleri geride bıraktı. Galatasaray ise 30 milyon Euro sınırını aşan 25. kulüp oldu.

EN CÖMERT İNGİLİZ TAKIMLARI

Listede en çok İngiliz takımları yer aldı. Premier Lig'den 10 kulüp transfere 30 milyon Euro'nun üstünde para harcadı. İtalya Serie A'dan ise 5 kulüp transfer döneminde cömert davrandı. Son yıllarda astronomik transfer ücretleri ödeyen Rus liginden de 3 takım listede. Dinamo Kiev ise listeye giren tek Ukrayna ekibi.

İŞTE AVRUPA'NIN EN CÖMERT 25 KULÜBÜ! >>>>>>TIKLAYINIZ<<<<<<<
 

Transfere en çok para harcayan 25 kulüp
GALERİYE GİT
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe daha fazla ödedi?...hesap ortada . gs.nin harcaması 35 milyon euro olsaydı tabloya girerdi... mhp başkanı bahçeli gibi hesap yapmayın?..:):):):)
    Cevapla
  • Emin Arslan 11 yıl önce Şikayet Et
    Hesap yanlış. Hesabı kim yaptı ise toplama yapmayı bilmiyor. GS nin Drogba ve Wesley Sneijder harcaması Fenerbahçe'nin yaptığı kadar diğerleri bir tarafa....
    Cevapla
  • yasar ates 11 yıl önce Şikayet Et
    bu hesabı yapan kim acaba. gs iki oyuncuya 35.000.000 euro ödedi yerli ve diğer yabancılar hariç bu hesabı yapan kişilerde bir art niyet var yada hesep bilmiyorlar.
    Cevapla
  • burakkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    demekki para ile değil işten anlamak ile oluyor kimse türk takımlarının eksiğini para olarak görmesin. çalışma,zihniyet,beceri,eğitim,terbiye,adam olmak v.s gerekiyormuş önce para varda ne halt ettiniz avrupada türk takımlarını hergün yensen ne yazarki onuda yapamıyorsunuz sadecece fener için demiyorum türk futbolunun rezil durumunu ortada türk halkı futbola 1 kuruş kazandırmayın sadece kendi aralarında para kazanan bir gurup bunlar.
    Cevapla