Emenike ifade vermeye geliyor!

16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülen şike davasında ifade vermesi gereken Emmanuel Emenike'nin, bugün Türkiye'ye gelerek, ifade için mahkemeye başvurması bekleniyor.

Emenike ifade vermeye geliyor!
Emenike ifade vermeye geliyor!
GİRİŞ 24.08.2012 11:21 GÜNCELLEME 24.08.2012 11:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi takımla birlikte geldiğinde gözaltına alınmaktan çekinen Nijeryalı savunmacının, bu nedenle önceden gelerek ifade vermek ve bu sorundan kurtulmak istediği belirlendi.
Özel bir uçakla İstanbul'a gelmesi beklenen Spartak Moskova'lı yıldız, ifadesinin ardından Moskova'ya dönecek.

 

YORUMLAR 2
  • Marjinal29 11 yıl önce Şikayet Et
    komiksiniz. çok ama çok komiksin haber7 (!)
    Cevapla
  • çoban çeşmesi 11 yıl önce Şikayet Et
    yalana bak. 3 temmuzdan beri fenerin üzerine üzerine gelen muhafazakar medya, emenike olayıyla baltayı taşa vurmuştur. kimin haklı olduğunu ancak yüce allah bilir ama emenikenin bu meseleden sonra ilk kez geliyor olması başka bir ilahi adaletin tecellisidir. gs, daha bu yıl ambrabat, cullio, yiğit gökoğlan, burak yılmaz ve necati ateş olaylarında olduğu gibi 5 defa emenike'den dolayı fenere atılı suçun daha somut olanını işlemesine rağmen bir allah'ın kulu çıkıp da bunları mahkemeye taşımadı. zaten 2006 yılındaki kirli şampiyonluklarıyla ilgili en net hukukî delil olan kayıp 1 milyon dolar meselesinden de ilk celsede beraat ederek iyice hukuk sisteminin gs için çalıştığı kanıtlandı benim bakış açıma göre. günümüzde davaların iddianameleri bir kaç celsede okunurken gs'nin ilk celsede beraat etmesi benim için hukukun bittiği en belirgin noktadır.
    Cevapla