Futbolculara tokat atan hocaya dev ceza!

Kayseri Futbol İl Disiplin Kurulu, oyuncularına soyunma odasında tokat atan Halit Kurt'a 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 maç men cezası verdi.

GİRİŞ 28.10.2019 19:06 GÜNCELLEME 28.10.2019 19:06
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Futbol İl Disiplin Kurulundan yapılan yazılı açıklamaya göre, kurul, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürülüğünün Halil Kurt hakkındaki disiplin sevkini görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

 

 

Savunması istenen Kurt, disiplin ihlaline konu fiiller gerçekleştirdiği tarihte henüz bir kulüple sözleşme imzalamadığını, dolayısıyla söz konusu müsabakada resmi görevli olmadığını, fiilleri motivasyon, takımın kendine gelmesi ve performansın artması amacıyla gerçekleştirdiğini ve bu olay sebebiyle özür dilediğini belirtti. 

İl Disiplin Kurulu, 1 Ekim 2016'da oynanan Kayseri İdmanyurdu-Kayseri Meysuspor karşılaşmasında, antrenörlüğünü yaptığı Kayseri Meysuspor amatör futbol takımının oyuncularına soyunma odasında tokat atan Kurt'a, Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili maddeleri gereğince 1035 gün hak mahrumiyeti ve 8 maç resmi müsabakalardan men cezası verdi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama takım emanet edilemez. Görevin altında ezilmesiyle çocukları tokatlıyor. Psikolojik sorunları var sanırım.
    Cevapla
  • taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    keyseri bu hocayı külübe bir daha sokmaması lazım ve ailelerinde evlatlarına vurdukları için savcılığa suç duyurusunda bulunmaları lazım birde hiç bir kulüp böyle cani hocaya görev vermemmesi lazım
    Cevapla
  • Ts61 4 yıl önce Şikayet Et
    Nede büyük ceza şok olmuştur :)
    Cevapla
  • Hsjsks 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu tabii denetleyen de yok
    Cevapla
  • Ertuğrul Sarıaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    samar yiyen gencler bile gülüyordu. Acaip abartildi. Asil komik bi durum ama millet bayagi ciddiye almış. büyüttükce büyütmüş
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen nasıl seyrettinde çocukların güldüğünü söylüyorsun. Biri kulağını tutuyor kulağına denk geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle