Herkesin gözünden kaçtı ama Çakır yakaladı!

Hırvatistan'ın İngiltere'yi uzatmalarda bulduğu golle 2-1 yenip Dünya Kupası finaline çıktığı maçta, Hırvatistan'ın 109. dakikada bulduğu golün ardından Hırvatlar gol sevinci yaşarken, İngiliz futbolcular aniden santra yaparak kaleye koştu ancak Çakır bu durumu kaçırmadı ve İngilizlerin bu girişimini yarıda kesti.

GİRİŞ 13.07.2018 12:15 GÜNCELLEME 13.07.2018 17:23
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Hırvatistan'ın İngiltere'yi uzatmalarda bulduğu golle 2-1 yenip Dünya Kupası finaline çıktığı maçta çok ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı.

Hırvatistanlı futbolcular, 109. dakikada Mandzukic'le bulduğu golün ardından köşe gönderinde büyük bir sevinç yaşadılar. Bu sevinç sırasında yedek kulübesi de dahil tüm futbolcular İngiltere yarı sahasına doğru koştu.

 

 

Ancak İngilizler 'uyanıkça' davranarak bir anda maça başladılar. Bu anlar televizyon kameralarına yansımadı çünkü o sırada herkes çılgın gol sevincine odaklanmıştı. Ancak Cüneyt Çakır'ın gözünden kaçmadı.

Çakır, tüm Hırvat oyuncuların İngiltere yarı sahasında olması ve maçın başlaması için talimat vermemesi nedeniyle İngilizlerin bu heyecanlı girişimini yarıda kesti.

Lingard ve Rashford da arkalarına baka baka yeniden santra yapmak için orta noktaya geldiler. (Sabah)

YORUMLAR 29
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyon ofsayt bu arada.
    Cevapla
  • QuaresmaR7 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol oyun kurallarını cüneyt çakırdan daha iyi bilenler varmış niye siz burdasınız da o adam orada dünya kupası maçı yönetiyor hiç düşünmüyormusunuz
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç önemsiz hatası hariç harika maç yönetti. FB'lilere de tavsiyem, Çakır hakkında kendi yorumlarınız ile uluslararası otoritelerin yorumlarını karşılaştırın, belki o zaman gerçeğin ne olduğunu, Türkiye'de spor yazarları ve hakem eskileri tarafından nasıl aldatıldığınızı anlayabilirsiniz.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir hakemlik faciasıdır kurallarda en az 1 Hırvat oyuncu kendi yarı sahasında olmalı.. buz gibi golü yemiş Türkiye'de yüzlerce kere yaptığı gibi,, Sow'un golü ,Semihin golü,, Gökhana verdiği kırmızı.. say say bitmez.
    Cevapla
  • Muvahhid 5 yıl önce Şikayet Et
    Fifa Fala Seni Nasıl da Keşfetmedi Hayretler İçerisindeyim !!
    Cevapla
  • azo 5 yıl önce Şikayet Et
    kaleci var görmiyormusun :D
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Açık ara dünya kupasının en kötü hakemiydi..Buna verilen destek genç hakemlerimize verilmeliydi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle