Muslera: Onlardan özür diliyorum!

Dünya Kupası çeyrek final maçında Fransa'nın attığı 2. golde hatalı bir gol yiyen Fernando Muslera, Uruguay basınına açıklamalarda bulundu.

Muslera: Onlardan özür diliyorum!
Muslera: Onlardan özür diliyorum!
GİRİŞ 07.07.2018 16:39 GÜNCELLEME 07.07.2018 16:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray forması giyen Uruguay'ın kalecisi Fernando Muslera, Fransa maçında yaptığı hatanın ardından konuştu.

''HAYAL KIRIKLIĞINDAN ÇOK GURUR VAR''

 

 

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür dilerken ''Herkes gibi ben de üzgünüm. Hiç beklediğim bir an değildi. Benim hatam tüm ümitlerimizi yıktı. Bazen neden böyle olduğunu bulmakta zorluk çekersiniz. Ancak bu takımla başardıklarıma baktığımda hayal kırıklığından daha çok gurur hissediyorum.'' diye konuştu.

''ARTIK İLERİYE BAKMA ZAMANI''

Geleceğe yönelik olumlu açıklamalarda bulunan Uruguaylı kaleci, ''Buraya kadar gelen taraftarlarımız, daha uzun süre Rusya'da kalabilirdi. Onlardan özür diliyorum. Benim pozisyonumda böyle hataların sonucu maalesef çok ağır oluyor ama artık bu mağlubiyeti unutup ileri bakma zamanı.'' dedi.

YORUMLAR 4
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    O bir Galatasaray'lı. :))))
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    En son okuduğum bi haber de Muslera için 20 milyon avrodan bahsediyorlardı. Birde geçmişte yapılan en yüksek bonservisli kaleci transferlerine bir baksınlar. Türkiye’den iyi kaleci çıkmadığı için biraz iyi kalecilik yapanı buldu mu uçuyoruz. Fabri de muslerada iyi kaleci Türkiye standartlarında.
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    hacı sen ne dıyon pekı :) anlasılmıyor Emre
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen ben diyon dayı ya adam burda ne diyor sen ne diyosun
    Cevapla