Almanya Futbol Federasyonu'ndan Löw kararı!

Dünya Kupası'na gruplarda veda eden Almanya milli takımında teknik direktör Joachim Löw hakkında konuşan Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Grindel, "Bu ekibi Löw'den daha iyi yönetecek biri yok." dedi.

Almanya Futbol Federasyonu'ndan Löw kararı!
Almanya Futbol Federasyonu'ndan Löw kararı!
GİRİŞ 27.06.2018 23:43 GÜNCELLEME 27.06.2018 23:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Almanya Milli Takımı'nın Güney Kore'ye 2-0 mağlup olarak Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etmesinin ardından teknik direktör Joachim Löw ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı merak konusuydu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel, "Dünya Kupası başlamadan önce kontrat uzatmaya karar verdik. Dünya Kupası'ndan sonra bir geçiş süreci olacağına inanıyoruz ve turnuvadaki sonuçtan bağımsız olarak, bu ekibi Löw'den daha iyi yönetecek biri yok." dedi.

YORUMLAR 8
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    bizimkiler bunamış adama milli takımı emanet ettiler bu milli takımdan yine birşey olmayacak o kadar başarılıysa kendi ülkesine hoca olsaydı
    Cevapla
  • Serdar Erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Beter olsunlarr
    Cevapla
  • Tozkoparan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hacivat a katiliyorum, cok net pozisyonlari harcadilar , yabancilari bu kadar haksiz elestirmeselerdi bence daha farki sonuc olurdu. Bence Alman halki olarak bunu hakettiler.
    Cevapla
  • Bafiro 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en gıcık ve kibirli adamı!
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkler le uğraşana kadar, resimle gasteyle ilgilenene kadar takıma odaklansa şampiyon olabilirdi. aklıma nedense aykutun şenol hocayla ilgilenmesi geldi. kan varmı derdine düştü, sonuç:kovuldu. kupayı da alamadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle