İspanya'nın Dünya Kupası primi açıklandı!

İspanya Futbol Federasyonu, Dünya Kupası'nın kazanılması halinde futbolculara kişi başı 884 bin Euro prim dağıtılacağını açıkladı.

İspanya'nın Dünya Kupası primi açıklandı!
İspanya'nın Dünya Kupası primi açıklandı!
GİRİŞ 11.06.2018 09:57 GÜNCELLEME 11.06.2018 10:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

14 Haziran - 15 Temmuz tarihleri arasında Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda geri sayım devam ediyor.

Dev organizasyonda mücadele edecek takımlar bir bir Rusya'ya giderken primler de belli olmaya başladı.

 

 

İspanya Futbol Federasyonu, kupanın kazanılması halinde futbolculara kişi başı 884 bin Euro prim dağıtılacağını açıkladı.

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales ile kaptan Sergio Ramos prim anlaşmasını imzalarken, primin bir önceki Dünya Kupası’na göre arttığı belirtildi. 2014 Dünya Kupası’nda İspanya’nın şampiyonluk primi 720 bin Euro olarak belirlenmişti.

YORUMLAR 2
  • Anti at kafası 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ispanyol futbolcular işi bilmiyor. Çağır ardayı burakı terimi bak federasyonla nasıl pazarlık yapıyorlar. Bu parayı size ayakbastı primi olarak alırlardı :)) bu ispanyollarda hiç akıl yok :))
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte Vatan Millet duygusunu on plana alan fotbolcular. Bizimkiler maç başına yuzbinlerce Euro idtiyor. Gruplara kaldıkları zaman bu kadar prim istiyorlar.Ha ihtimal yok ama Şampiyon olabilseler milyar Euro isterler. Bizimkilerin Dinleri-İmanlari PARA. Teknik direktörleride ÖYLEYDİ. TERİM MİLLİ TAKIMI MAHKEMEYE VERDİ. 20 Trilyon bile az geldi. Allah gözünüzü toprakla doyursun.
    Cevapla