Olay hakeme 4 ay hak mahrumiyeti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, A klasman hakemi Abdullah Yılmaz'a 4 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Olay hakeme 4 ay hak mahrumiyeti!
Olay hakeme 4 ay hak mahrumiyeti!
GİRİŞ 20.02.2018 16:12 GÜNCELLEME 20.02.2018 16:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamada, medyada yer alan istifa mektubundaki futbol camiasını küçük düşürecek, milli, ahlaki ve sportif kültüre aykırı açıklamaları nedeniyle disipline sevk edilen Abdullah Yılmaz'a Merkez Hakem Kurulu Talimatı'na aykırı eylemi nedeniyle 4 ay hak mahrumiyeti cezası verildiği bildirildi.

Kurul kararını; "A Klasman Hakemi ABDULLAH YILMAZ'ın, Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 38/a fıkrasına aykırı eylemi nedeniyle takdiren 4 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" şeklinde açıkladı.

 

 

YORUMLAR 6
  • tu_TS_ak 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlik yaptigi icin degil mi bu ceza! adam sizin ipliginizi pazara cikardi.. siz ne mahrumiyeti verirseniz verin mahkum sizsiniz.. Allah korkusundan kalplerinde eser olmayanlarin yonetecegi spordan ne bekliyoruz ki.. hicbir seyden de hiç.. sadece..
    Cevapla
  • ali yiğin 6 yıl önce Şikayet Et
    bence 4 ay mahrumiyet yetmez , ömür boyu kalecilik yapması yasaklanmalı. hatta basketbolcu lisanı elinden alınmalı :)
    Cevapla
  • Ersan Kara 6 yıl önce Şikayet Et
    istifa etmemiş miydi? Ne cezası?
    Cevapla
  • SLHZCN 6 yıl önce Şikayet Et
    Adama takım kayırması için baskı yapacaksın adam istifayı göze almış sen hak mahrumiyeti cezası vereceksin. Konu mahkemeye gitmeli hakem kurulu derhal istifa edip yargılanmalı.TFF denen koltuk sevdalılar derneği de seyirci kalmamalı. Ayıptır yaa..
    Cevapla
  • HAKAN 6 yıl önce Şikayet Et
    bu nu veren kurum nerde var mısın bazıları toplanır karar alır canı ne isterse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle