Bosna ayağa kalktı! Terim transferini tiye aldılar

Bosna Hersek Futbol Federasyonu yetkililerinin, milli takım için Fatih Terim ile görüşmesi, ülke basınında geniş yer buldu ve adeta 'ti'ye alındı.

Bosna ayağa kalktı! Terim transferini tiye aldılar
Bosna ayağa kalktı! Terim transferini tiye aldılar
GİRİŞ 08.12.2017 18:41 GÜNCELLEME 08.12.2017 18:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bosna Hersek Futbol Federasyonu yöneticileri, Fatih Terim'i milli takımın başına getirme düşüncelerini gerçekleştirmek için İstanbul'a adeta çıkarma yaparak, görüşme gerçekleştirdiler. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan ve Bosna Hersek Federasyonu'nda stratejik danışman görevinde bulunan Galatasaray'ın eski oyuncularından Zvjezdan Misimovic'in de yer aldığı görüşme Bosna basınında geniş yer buldu. Bosna medyası durumu sert şekilde eleştirdi.

"TERİM EN AZ 2 MİLYON EURO MAAŞ İSTİYOR"

Bosna basınından çıkan haberde, Fatih Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için hayal olduğunu bu görüşmenin gerçekçi olmadığının altını çizilerek, "Verilen uçak paraları ve otel paralarına yazık" vurgusu yapıldı. "Terim 2 milyon eurodan az paraya gelmez böyle bir para nerede?" sorusu sorulan haberde Misimoviç ile Kajtaj'ın İstanbul Boğazı'nı gezip Üsküdar'da çay içip, kebap yiyeceği ve Bosna Hersek'e eli boş döneceği iddia edildi.

"TERİM Mİ, SEEDORF MU, PROSINECKİ Mİ?"

Haberin devamında, "Böylesine bir fiyat oldukça yüksek ve anlamsız. Boşuna uçak bileti masrafı yapıldı, paralar harcandı. Boğaz, Sultanahmet, Üsküdar, Türk çayı, kebap baklava ama sonuç yok. Terim olmadı ama bizim bir stratejimiz var mı? Robert Prosinecki, Vladimir Vermezovic, Igor Stimac, Radomir Antic, Ivica Osim, Clarence Seedorf gibi birçok farklı isim listede. Yeni gelecek ismi ilk yenilgide eleştirmeli miyiz yoksa uzun süre beklemeli miyiz? Kesinlikle bir planımız yok ve ne yapacağımızı bilmiyoruz." diyerek federasyon yetkilileri sert şekilde eleştirildi.

Bu arada Terim'in finansal durumunu karşılayamayacaklarını söyleyen Tarık Hodzic de "Federasyon, Fatih Terim gibi uluslararası çaptaki bir teknik direktörün finansal olarak ödemesini yapamaz ama tecrübeli çalıştırıcının görevi kabul etmesine neden olacak kaliteli bir takımımız var" diye konuşmuştu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 12
  • Sarkbey 6 yıl önce Şikayet Et
    Bosnalı kardeş kaliteli takımınız varsa kaliteli teknik adam lazım terim deyil
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Paranizi bosa atmayin bosnali kardesler bu adami siz doyuramazsiniz sakin basarida beklemeyin
    Cevapla
  • mois 6 yıl önce Şikayet Et
    Bosna bizim yavru vatanımız. Gerçekten de kaliteli takımları var. 2 milyon euro olmasada cüzi bir rakam a çalışırdım Fatih Hocanın yerinde olsam.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bosnak kardeşlerimiz Adına üzüldüm
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ülkesine ne faydası olduki oraya faydası olsun verilen 1 tl yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle