Nihat Özdemir'den Fatih Terim açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Terim'e bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

Nihat Özdemir'den Fatih Terim açıklaması
Nihat Özdemir'den Fatih Terim açıklaması
GİRİŞ 27.07.2017 20:09 GÜNCELLEME 27.07.2017 20:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Limak Uludağ Elektrik Yetkili İşlem Merkezi Edremit Şubesi'nin açılış töreni için Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen Özdemir, Fatih Terim'in görevinden ayrılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Terim'in görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

"Fatih Terim başarılı bir hocaydı. Hem futbol takımlarında hem yurt dışında milli takımda çok önemli başarılar elde etti. Ortak yaptığımız açıklamada da görüleceği gibi, kendisi ve Futbol Federasyonunun bundan sonra daha fazla zarar görmemesi için sayın hocamız Fatih Terim görevinden istifa etmiştir. Kendisine teşekkür ettik. Bundan sonraki spor hayatında, özel hayatında başarılar diledik. İyi bir hocamızdı, başarılıydı ve Türk Milli Takımı onunla önemli başarılar elde etmişti. Galatasaray ile ilgili çok önemli başarılar elde etmiştik. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum."

YORUMLAR 5
  • manisalı 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın yıldırım demirören siz önce beşiktaşta olduğunuz zamanda beşiktaşa verdiğiniz zararların hesabını verin şimdide tazminat ödiyeceksiniz fatih terime kendi cebinden ödesene beşiktaşı kendine borçlandırdığın gibi yazıktır günahtır bırak bu işi artık.allah ıslah etsin sizi.spor bakanlığının bu işe el atması gerekir türkiyedeki düşük yaşam sıtandartlarına göre büyük paraların döndüğü bu durumlara el atması lazım yazıktır bu millete .
    Cevapla
  • vatan perest 6 yıl önce Şikayet Et
    neresi basarili birakin bunlari her gelen hocayi ihya ettiniz
    Cevapla
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşmayı bırak eldeki malzemeyle anca bu kadar olurdu. Fatih Terim e başarısız demek için sebep göster bana. Saha dışındaki tavırları kendini bağlar kibirliliği kendini bağlar ama başarılı bir teknik adamdı.
    Cevapla
  • serhat yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    siz şirketlerinizde istifa eden kişiye tazminat veriyormusunuz?
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    adami zengin ettiniz. her kovmada milyonlari cebine koydu. iki sene sonra milki takımın basina tekrar getirir bi 3 milyon daha verir kovarsiniz.
    Cevapla