Yılmaz Vural: Tudor'un transferine üzüldüm...

Galatasaray'ın Teknik Direktörlüğüne talip olduğunu açıklayan Yılmaz Vural, Igor Tudor'un takımın başına getirilişi ile ilgili soruları yanıtladı.

Yılmaz Vural: Tudor'un transferine üzüldüm...
Yılmaz Vural: Tudor'un transferine üzüldüm...
GİRİŞ 16.02.2017 00:29 GÜNCELLEME 16.02.2017 00:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TRT Radyo Haber'e katılan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın Riekerink'in yerine Tudor'u getirmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Ligde tam her şey kızışmışken böyle bir transfer hoş değil. Profesyonel olarak bakınca sorun yok tabii. Tudor'un transferinde her iki taraf da kendini haklı görüyor.

Tudor'un Galatasaray'a transferinde bir Türk teknik direktörü olarak üzüldüm. Tudor, Karabükspor'da başarılı oldu tamam ama bakalım Galatasaray'da başarılı olabilecek mi? Bizim yöneticilerimiz, Türk teknik direktörlere o bizden biri diyerek bakıp görev vermiyor."

YORUMLAR 4
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben sporcunun cevik ve ahlaklisini severim der atamiz gs da ahlakli olmada kimse eline su dokemez zaten son olay ortada
    Cevapla
  • BİNGÖLLÜ 7 yıl önce Şikayet Et
    küme düşürmediği bir GS kalmıştı,gözünü Ona dikti herhalde.
    Cevapla
  • muhi 7 yıl önce Şikayet Et
    yilmaz vural 100 tane kulup gezdin birindede su tudorun basarisini yapabilseydin keske. sana gelene kadar konusacak o kadar turk teknik adam varki.
    Cevapla
  • Erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz hoca. Büyük takımda hocalık sadece bilgi ile sınırlı değil biraz da karakter olarak bir cizgin olucak işte sende o yok hoca dediğin gidip orda burda beni alin beni alin demez bu kadar düşmez fener bitti oradan ümidi kestin sıra GS ye mı geldi ayıp denen bişey var hoca
    Cevapla