İstanbul'dan kulüp satın alıyorlar!

Ümit Davala, Cihan Haspolatlı, Yıldıray ve Hamit Altıntop'un Tuzlaspor'u almasından sonra Arda, Burak ve Selçuk da Pendikspor'u alıyor.

İstanbul'dan kulüp satın alıyorlar!
İstanbul'dan kulüp satın alıyorlar!
GİRİŞ 31.12.2016 13:29 GÜNCELLEME 31.12.2016 13:29
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye'de daha önce görülmemiş bir kulüp yönetim modelini başlatarak Tuzlaspor'u satın alan eski futbolcular Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan ilham vermeye başladı.

ARDA, BURAK VE SELÇUK PENDİKSPOR'U ALIYOR

FutbolArena'nın haberine göre; Burak Yılmaz, Arda Turan, Selçuk İnan ve Serdar Özkan, Türkiye'de ortak bir kulüp satın almayı planlıyor. Düşüncelerini hayata geçirmek isteyen futbolcuların Pendikspor'u satın almayı düşündükleri kulislerde konuşuluyor.

YORUMLAR 19
  • thsnyc 7 yıl önce Şikayet Et
    simdi anlasildi galatasarayin tuzlaya niye yenildigi
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    idaaa çıktı futbol bozuldu
    Cevapla
  • kon 7 yıl önce Şikayet Et
    Mafyacılık futpola başlıyor
    Cevapla
  • HuRŞiT 7 yıl önce Şikayet Et
    ilkönce adam gibi bir stad yapsınlar apartmanların arasına stad yapmışlar tribün yok bişey yok,tuzlada aynı adamlar halısahada maç yapıyolar.
    Cevapla
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olduğuna inanmıyorum. Arda' nın babası Adnan abi Altıntepsi Spor Kulübü'nün başkanı oldu. Arda da sağ olsun Bayrampaşa' ya ve Altıntepsi' ye yatırım ve yardım yapıyor. Öyle bi kulüp satın alma durumu olsaydı kesinlikle Altıntepsi' yi alırdı. Adam zaten sürekli burayla ilgileniyoken neden satın almasın? İspanya'da bile adından söz ettiriyorkwn babası da başkanken üstelik. iyi akşamlar
    Cevapla
  • avrupadan 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadan alin bence bolca futbolcu satarsiniz turk afrikali yetenekli birsuru genc var gencleri dunyaya tanitirsiniz menejerlim baskanlik antronerlik gelecege yatirim hollanda fransa almanya deneyin bence para var sizde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle