TFF'de FETÖ temizliği! Terim’in ekibine inceleme

Darbe girişimi sonrası yapılan aramalar TFF’ye de sıçradı. Federasyon yöneticileri, Terim’in ekibi ve kurulların üyeleri incelemeye alındı.

TFF'de FETÖ temizliği! Terim’in ekibine inceleme
TFF'de FETÖ temizliği! Terim’in ekibine inceleme
GİRİŞ 30.07.2016 12:45 GÜNCELLEME 30.07.2016 12:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türkiye’de 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sonrası kamu kurum ve kuruluşlarında FETÖ’ye yönelik yapılan operasyonlar, TFF’de de başladı.

Federasyon yöneticileri başta olmak üzere, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in ekibi, MHK ile tahkim dahil tüm kurullar ve çalışanları, kimlik bilgileri doğrultusunda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından incelenmeye alındı. Klasman listesini açıklayan MHK’nın, gözlemci listesini yapılan soruşturma sonucuna göre açıklayacağı öğrenildi. MHK’dan bir yetkili önemli açıklamalar yaptı. Söz konusu yetkili şunları söyledi:

“Şu  anda tüm devlet kurumlarında FETÖ’ye yakın kişiler temizleniyor. Bizim de içimizdekileri temizlememiz gerekiyor. Keşke hakemleri de açıklamasaydık. Şimdi hakemler de araştırılıyor. Şu anda şüpheli 7-8 kişi olduğu söyleniyor.”

TEMİZLİK GEREK

Bazı il hakem kurullarında da şüpheliler olduğu, bunların bir an önce temizlenmesi gerektiği, emniyetten gelecek sonucun beklendiği belirtiliyor. Hakem seminerinin 3-9 Ağustos tarihleri arasında Riva’da yapılacağı kaydedilirken temsilci listesinin açıklanması sıkıntıları da beraberinde getirdi. Temsilciler arasında çok sayıda emniyet mensubu ve bürokratın olması, TFF’yi düşündürüyor.

ANTRENÖRÜN CEZASI KALKTI

Öte yandan atletizmde Atmalar Milli Takımı’nın İzmir’deki kampına sporcular ile görüşmeye gelen FETÖ mensubu kişileri şikâyet eden antrenör Metin Altıntaş ceza kuruluna sevk edilmiş ve 8 ay men almıştı. Bu ceza tahkim kurulu tarafından kaldırıldı.

KAYNAK: AÇIK MERT KORKUSUZ
YORUMLAR 28
  • Selçuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye fetö nün yaptığı kumpastan söz eden yok.fenerin 10 yılını yedi fetö savcıları hakimleri..nerede simdi bunlar hepsi kaçak..
    Cevapla
  • Länder 7 yıl önce Şikayet Et
    kendine
    Cevapla
  • Nusaybin demirspor 7 yıl önce Şikayet Et
    2008 de yazmıştım ve söylemiştim ama kimse dinlemedi.TFF 2008 dünyada eşi benzeri olmayan bir karar aldı daaha doğrusu aldırdılar.ilk yarısı 1-1 biten maçı ikinci yarısına çıkmayan takım 3-0 Hükmen galip sayıldı.tüm belegeler mevcut.
    Cevapla
  • haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    FB'nin şike yaptı diyenlerde araştırılsın.Bakalım kimler ortaya çıkacak.
    Cevapla
  • horolom 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar paragöz bir cemaat ile herşeyi para ile ölçen milli takım.. uyum süper
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle