Futbol dünyasını yasa boğan ölüm

Sahada kalp krizi geçiren Dinamo Bükreş'in Kamerunlu futbolcusu Patrick Ekeng hayatını kaybetti.​

GİRİŞ 07.05.2016 00:42 GÜNCELLEME 07.05.2016 00:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Romanya Ligi'nde Dinamo Bükreş ile Viitorul Constanta arasında oynanan maç üzücü bir ana sahne oldu. Dinamo Bükreşli Patrick Ekeng, oyuna girdikten 6 dakika sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Romanya Ligi'nde Dinamo Bükreş ile Viitorul Constanta arasında oynanan ve 3-3 biten maç üzücü bir ana sahne oldu. Karşılaşmanın 63. dakikasında oyuna giren 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu, oyuna girdikten 6 dakika sonra 70. dakikada bir andan yerde kaldı. İlk olarak oyucuarın uyarısıyla hakem maçı durdururken, sağlık ekipleri genç oyuncuya müdehale etti. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Patrick Ekeng, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR 16
  • Derman 7 yıl önce Şikayet Et
    SABRİİiiiiiiiiii Kadeşim Allah razı olsun senden.Amin.
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın müslüman olduğunu nerden çıkardınız da rahmet duaları ediyorsunuz? adam Müslüman mı ki? Kâfire rahmet dilemek : Birincisi, onun kâfirliğinde ‘İslam’ı kabul etmemişliğini benimseme’ anlamında bir rahmet dileme olur ki maazallah bu dinden çıkarır. İkincisi ise nedenini ve ayrıntılarını bilmeden gafletle ağızdan böyle bir söz çıkmasıdır. Bu durumda ise dinden çıkma tehlikesi inşaallah yoktur. Yine de bu bir gaflettir şüphesiz.
    Cevapla
  • Huseyn Ciftci 7 yıl önce Şikayet Et
    kalp krizi değil, vücutta magnezyum tükenmesi neticesi ölüm. vücutta magnzeyum tükendiği anda, aynı benzini bitmiş araba gibi vücut ölür. yoksa 25 yaşlarındaki şampiyon sporcu kalp krizi geçirmesi sözkonusu değil.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi kalp kirizinden ölen çok ,çocuk yaşlı sporcu genci yaşlısı her tür insan kalp kirizi geciyor eyer GIDALARDAN kaynaklanmıyorsa bence dünya da elektronik atışlarla denenen bir silah var ben öyle düşünüyorum gizli uzaydan bir uyduyla denenme aşamasında eyerki toplu ölümler bir anda kalp kirizi geçirme yaşanırsa bilinki dediğim teoriden komple teorisiden çkıkmışdır
    Cevapla
  • Sabri 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin, takım arkadaşlarına ve kulübüne baş sağlığı diliyorum... Yerini, zamanını bilmediğimiz ölüm, bir gün her canlı ölümü tadacaktır. Allah bize imanla canımızı teslim etmeyi nasip etsin inşallah. Bir fatiha okuyalım amin diyelim dostlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle