Arda Turan Medine'ye gidiyor!

Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, bu akşam Suudi Arabistan’ın Medine kentinde düzenlenecek yardım maçında forma giyecek.

Arda Turan Medine'ye gidiyor!
Arda Turan Medine'ye gidiyor!
GİRİŞ 28.05.2015 11:32 GÜNCELLEME 28.05.2015 11:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Mısır’ın eski yıldızları Mohamed Abou-Treika, Hazem Emam ve Mido’nun düzenlediği maçtan elde edilecek gelir yetimlere ve Medine’deki yetimhanelerin geliştirilmesine harcanacak.

Karşılaşmada, Suudi Arabistan ile Avrupa'da top koşturan müslüman futbolcular forma giyecek.

25 bin seyirci kapasiteli Mohamed Bin Abdul-Aziz Stadı’nda oynanacak karşılaşmada milli futbolcu Arda Turan’ın yanı sıra, Bayern Münih'ten Franck Ribery, Real Madrid'den Karim Benzema, Roma'dan Seydou Keita, Chelsea'den Mohamed Salah ve eski Malili futbolcu Frederic Kanoute gibi isimler de yer alacak.

YORUMLAR 14
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Insanlik olmesin.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    aferin Arda hep böyle güzel işlerle ol
    Cevapla
  • TALHA 8 yıl önce Şikayet Et
    Neden gizli kalacakmışki,dünyada 100 binlerce fanı olan insanların bu hareketleri hayranlarına örnek olup etkiler ve hayra vesile olurlar,kesinlikle gizli kalmamalı bu gözde insanların bu hareketleri,haaa sen ben yapınca gizli tutarız o ayrı mesele
    Cevapla
  • kardeş önemli olan yardım 8 yıl önce Şikayet Et
    Kişisel yardımı bize söylememelerini isteriz. kişisel yapılan yardımlar gizli kalmalıdır. kimse o bu kadar yardım etti bu bu kadar yardım etti dememeli yapılan iş ortak bir yardım çalışması olduğu için duyuruldu. fenerbahçeliyim ama maçları bile izlemeyen biri olarak. Ardanın futbolcu kimliği değil bir birey olduğu için kutluyorum.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle organizasyonlarda hep şunu merak ederim ; tamam gelmeleri bir gelir kaynağı ancak bu sporcular ellerini ceplerine atıp , bizzat bu organizasyonlara maddi yardımda bulunuyorlar mı? Ya da sayemde gelir elde ediyorsunuz diyip , masraflarını da ödettirip dönüyorlar mı?
    Cevapla
  • Milyondolarık şov. 8 yıl önce Şikayet Et
    Değilmi canım ABD nin göz bebeği Suudiler çok fakirler ya bi de yetimhanelerine yardım yapacaklar... Mynmar, Ukrayna gibi gayrimüslim dahi olsalar dünyada açlar varken petrol zengini ülkeye para yardımı.... Gülelimmi ağlayalımmı?
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun suudi arabistanda yetimhane yardım parasına ihtiyaç duyuyor ! hükümet halkı sadaka sevabından mahrum bırakmamak için olduğunu söyleyebilir !!!
    Cevapla
  • AKINCI 1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Allaaaaaahuekber ! ! !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle