Cizrelileri sokağa döken tarihi başarı

Adı sık sık terörle gündeme gelen Cizre'de vatandaşlar bu kez, Cizrespor'un şampiyonluk sevinciyle sokağa döküldü.

Cizrelileri sokağa döken tarihi başarı
Cizrelileri sokağa döken tarihi başarı
GİRİŞ 31.03.2015 08:24 GÜNCELLEME 31.03.2015 09:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Futbol Ligi 1. Grup'ta Şanlıurfa'da GAP Arena Stadyumu'nda oynanan şampiyonluk maçında Cizrespor, 12 Bingölspor ile golsüz berabere kalarak 56 puanla şampiyon olup 3 Lig'de mücadele etmeye hak kazandı. Maçın bitiş düdüğü ile Cizre'de sokaklar yeşil-kırmızı renklere bürünürken, Cizreliler de özel araçları ile şehirde tur atarak şampiyonluğu kutladı.

YAĞIŞLI HAVADA CİZRESPOR'A GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan ve gelecek sezon Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Cizrespor kafilesini binlerce taraftar Katran Köyü'nde karşıladı. Kafileyi taşıyan araç konvoyunun ilçeye girmesi ile birlikte binlerce taraftar yağışlı havaya rağmen takımlarını tezahürat ve davul-zurna eşliğinde halay çekerek karşıladı.

7 YIL SONRA GELEN BAŞARI

Cizrespor Taraftar Grubu Başkanı ise, "Bize 7 yıl aradan sonra böyle bir coşkuyu ve mutluluğu yaşatan Cizrespor futbol takımına ve Cizrespor Kulüp Başkanı ve yöneticilerine taraftarlar adına teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • şuayb 8 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle döve döve şampiyon olunur
    Cevapla
  • .................. 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar boş beleş insan var ya.. Sokağa döküldükleri şeye bak.
    Cevapla
  • SERKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    cizrenin bu şampiyonlugunu hak ettigini düşünmüyorum cizre spor bilmelidirki tehditle vurmakla korkutmakla takım olunmayacagını bilmelidir tatvan gençler birligi takımına saldırıp oyuncuları partaklayım üstüne bide 3 puan hükmen galibiyet alması çok saçma bunu tüm türkiye görürken futbol fedarasyonununda haksız olmasına ragmen maçı vermesi yaptıkları suça ortak olması demektir.....
    Cevapla
  • no name 8 yıl önce Şikayet Et
    iftira atmayın kendi bileğinin hakkıyla şampiyon oldu
    Cevapla