Meireles'ten ortalığı karıştıran hareket

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles'in, 2014 FIFA Dünya Kupası maçında hakeme yaptığı el hareketi ortalığı karıştırdı.

Meireles'ten ortalığı karıştıran hareket
Meireles'ten ortalığı karıştıran hareket
GİRİŞ 17.06.2014 00:55 GÜNCELLEME 17.06.2014 00:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2014 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda Almanya ile Portekiz arasındaki karşılaşmayı yöneten hakem Milorad Mazic'in 37. dakikada Portekizli oyuncu Pepe'ye kırmızı kart göstermesi sonrası Meireles'in yaptığı el hareketi tartışmalara yol açtı.

Televizyon ekranlarına yansıyan bu hareket sonrası FIFA'nın Fenerbahçeli oyuncu hakkında disiplin soruşturması açacağı öne sürüldü.

İspanyol basını, Portekizli yıldızın en az iki maç ceza alabileceğine dikkat çekti.

YORUMLAR 3
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    TFF PFDK YORUMU !. FİFA disiplin kurulu Demirören'in kurulu olsaydı şimdi şöyle derdi : Meireles burada kendi takım arkadaşına man to man (1 e 1 ) savunma yapmayı tavsiye ediyor. Bu sebeple Meirelesin suçsuzluğuna ,Portekiz in 3-0 hükmen galibiyetine 2011 şampiyonluğunun şaibesiz olduğuna, kupanın fb de kalmasına , şikenin olmadığına karar verilmiştir. (Tükürüğe sıvı diyen hukukçu zihniyeti )
    Cevapla
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kez arkasında bu çirkinliğe sahaip çıkacak, aziz yıldırım yok. göreceğiz. aziz yıldırım türk futboluna bu tür çirkinliklerin de arkasında duran adam olarak geçecek türk futbol tarihine. aynı şekilde melo gibi ahlaki sorunları olan birine destek verenler de. sporcu önce edepli ahlaklı olacak.saygılı olacak. pepeye kırmızı kart gösteren hakemi de tebrik ediyorum. pepe de rakiplerini sakatlamak için insafsızca bileklerine dalan biri.
    Cevapla
  • ALPER AĞA 9 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. o formayı giyen yoldan çıkıyor arkadaş sarı lacivert insanın namus ahlak gibi değerlerini yokediyor
    Cevapla