Trabzonspor taraftarı TFF'ye yürüdü

Trabzonsporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu binası önünde büyük bir eylem düzenledi. Bordo - mavili taraftarlar, bina önünde şike ve kupa protestosu gerçekleştirdi.

GİRİŞ 13.10.2013 16:10 GÜNCELLEME 13.10.2013 19:54
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

İstinye Park önünde öğle saatlerinde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüş yaptı.

Bina önünde toplanan yaklaşık 5 bin taraftar, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhinde sloganlar attılar. Taraftarlar daha sonra TFF bayrağını indirdi ve yerine Trabzonspor bayrağı astı.


Kısa bir basın açıklaması yapan bordo-mavili taraftarlar, ''O kupa buraya gelecek. Adaletsizliğin son bulmasını ve çalınan kupamızın geri gelmesini istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bu arada protestolarını sürdüren taraftarlar, polisin kurduğu barikatı yıkmaya çalışınca kısa süreli arbede yaşandı.

 

 

 

Trabzonspor taraftarından büyük eylem
GALERİYE GİT
KAYNAK: DHA-AA
YORUMLAR 78
  • KARADENİZ FIRTINASI 10 yıl önce Şikayet Et
    "SATILMIŞŞEHİRLİYE" 2 . ülkemizde şike yapmayan yok gibi bir argümanın arkasına saklanmamanız bile başlı başına bir faciadır.başka söze gerek yok aslında. peki bende sana diyorum ki her gün trafikte binlerce insan kırmızı ışık ve aşırı sürat ihlali yapar ama yakalananlar binde 1 dir .senin mantığınla gideceksek trafiğe çıkanlara kafadan tüm cezaları yazmak lazım amma polis amca radara yakalanana cezayı yerleştiriyor.
    Cevapla
  • Eren Erenli 10 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim yıldız. uefanın cas'ın önünne uzaydan belgeler mi koyacaktı mahkemeler. Veya azizimin özel aile sobetlerini takibe alıp onları mı koyacaklardı. olmayan bir tapeyi mi koyacaklardı. Şike yapmak için yapılan konuşmaları koydular. bundan doğal ne olabilir ki. 3 hakimin ortak olarak ittifakla aldıkları kararın ce yargıtay savcısının onay yönünde verdiği kararın yargıtaydan dönmesi zordur. Geçmiş olsun bayım :)
    Cevapla
  • Yaşar Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    TARAFSIZ GÖZLE-3. Mevcut kulüpyöneticilerinin içinde bana en itici geleni Aziz Yıldırm idi.Hacıosmanoğlu başkan olalı o melek gibi görünmeye başladı gözümde.Ne zaman televizyona çıksa sadece kupa konuşuyor.Trabzon hakında kulübün bu günü ve geleceği hakkında konuştuğunu gören varmı.Yok sadece kupa konuşuyor.Ya kullandığı üslup bu üslubu insanlar pavyonların,gece kulüplerinin önünde duyuyorlardı şimdi ekranlarda duyuyor. Ya dünkü yaptığınız tek kelime ile terördü.Bu ülke terörden çok çekti terörüstleri o yüzden sevmez unutmayın. Hakkımda yorum yazacaklar için bir notum olacak ben Eskişehirspor taraftarıyım.Olaya tarafsız bakabilecek bir konumdayım.
    Cevapla
  • Yaşar Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    TARAFSIZ GÖZLE-2. Ülkemizdeşikeye bulaşmamış kulüp varmıdır kocaman bir HAYIR.Paralı şike yapmamışsa hatır şikesi yapmıştır.Kulüp yapmamışsa kulüpten habersiz futbolcular yapmıştır.Futboldan anlayan herkesbilirki ben temizim diyen yalan söyler.Şİke gerekçesiyle ben temizim diyerek kupa istemek bence acizliktir.Yakın bir gelecekte şampiyon olamayacaklarını bilen yöneticilerin acizlikten yaptıklarına trabzonspor taraftarlarının da katılmasını anlayamıyorum.
    Cevapla
  • Yaşar Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    TARAFSIZ GÖZLE-1. Anadoluda 3 büyüklerin dışında en çok taraftarı olan kulüp Trabzonspordur.Şimdi o taftarları kaybetmeye başladı.O kupayı alsanız sizin trabzondaki taraftarınız artacakmı hayır.Onlar zaten trabzonspor taraftarı.Anadoludaki taraftar artacakmı hayır sen şampiyon olmamaşsın şampiyon olan kulüp şike yaptığı için ben gerçek şampiyonum diyorsun.Peki haklımısın bence hayır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle