'Futbol için karımla kavga ederim'

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi FC Vaslui'nin teknik direktörü Marius Sumudica, ilginç açıklamalarda bulundu.

'Futbol için karımla kavga ederim'
'Futbol için karımla kavga ederim'
GİRİŞ 01.08.2012 10:06 GÜNCELLEME 01.08.2012 10:06

F.Bahçe'nin rakibi Vaslui'nin aykırı hocası Sumudica, "Bu oyun uğruna futbolcu da döverim, karımla kavga da ederim" dedi.

Bu akşam Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak Vaslui'nin teknik direktörü Sumudica, basında çıkan, "Osmanlıları yendiğimiz gibi Fener'i de yeneceğiz" söylemlerini yalanladı ve sarı lacivertlilere saygı duyduklarını söyledi. Hürriyet'e konuşan Sumudica, geçmişte bir futbolcusu ile kavga edip etmediğine ilişkin soruyu yanıtlarken, "Futbol için her şeyi yaparım. Futbol yaşam tarzım, var oluş sebebim. Bu nedenle kavga ederim, futbolcu da döverim. Bu yüzden eşimle tartıştığım oluyor" dedi.

Sumudica, ön elemedeki şanslarını değerlendirirken de, "Fenerbahçe çok köklü bir kulüp. Chelsea ve Inter'i yenmiş bir takım hakkında söylenecek fazla bir şey yok" dedi. Rumen hoca, nasıl bir kadro çıkaracağı yönündeki sorumuza ise, "Galatasaraylı isen söylerim" esprisiyle karşılık verdi ve Fenerbahçe'ye sürpriz hazırladığını sözlerine ekledi.

Avrupa karnesi parlak değil

Kendi sahasında 84. Avrupa kupası mücadelesine bugünkü Vaslui maçıyla çıkacak sarı-lacivertliler geride kalan 83 maçın 40'ını kazanırken, 28 kez yenildi, 15 de beraberlik gördü. Fenerbahçe, Avrupa arenasında yer aldığı son 5 sezonda Kadıköy'de çıktığı 25 maçta 14 kez kazanırken, 7 mağlubiyet, 4 de beraberlik aldı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında çıktığı toplam 168 maçta ise 57 galibiyet elde ederken, 30 beraberlik, 81 de yenilgi aldı.

(hürriyet)