Kruse'den TFF'ye isyan! "Daha fazlasına mı ihtiyacımız var?"

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu futbolcu Max Kruse, son günlerde çıkan koronavirüs vakalarıyla ilgili olarak, "Sağlığın hayattaki en önemli şey olduğunu anlamak için daha fazlasına mı ihtiyacımız var?" ifadelerini kullandı.

Kruse'den TFF'ye isyan! "Daha fazlasına mı ihtiyacımız var?"
Kruse'den TFF'ye isyan! "Daha fazlasına mı ihtiyacımız var?"
GİRİŞ 15.05.2020 14:44 GÜNCELLEME 15.05.2020 17:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Futbolda gerçekleşen pozitif koronavirüs vakaları sonrası Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Max Kruse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşananlara tepki gösterdi.

 

 

Her gün yeni vakaların ortaya çıktığını belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Takımların bir kısmı karantinada ve adil bir rekabet içinde değiliz. Sağlığın hayattaki en önemli şey olduğunu anlamak için daha fazlasına mı ihtiyacımız var?" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • Cakmak 3 yıl önce Şikayet Et
    Yatmaya geldi. Galiba. Senin ülken yarin basliyor
    Cevapla
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha yeni başlıyoruz Kruse Turkiye yi çözemedin galiba. Sana göre bana göre ona göre şuna göre... Daha ne kararlar alacaklar. Şaşacaksın.
    Cevapla
  • recep altın 3 yıl önce Şikayet Et
    gavur oğlu gavur. almanya ligi yarın başlıyor ama alman tv de böyle konuşmadın.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun gibilere kulupler para vermeyincede agliyorlar pardon o kulupler size bu paralari nasil verecek siz bu surecte para almasaniz nasil olur?
    Cevapla
  • Soner 3 yıl önce Şikayet Et
    max Bundesliga bu haftasonu basliyor. sen bizim ülkede yangek osman. sizde dikkat edin kardesim dünyayin paralarini aliyorsunuz sonra oynamak istemiyorsunuz. normal vatandas ne yapsin. sizinki can onlarinki patlicanmi. eger almanyada olsaydin böyle diyebilimiydin. tipis tipis oynardin.
    Cevapla